MİLLET DEVLETİN EFENDİSİDİR

MİLLET DEVLETİN EFENDİSİDİR

Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan ayına özel bin 536 kişiye 100?er TL dağıtıldı. Toplam 156 bin TL yardım yapılacağını belirten Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, ?Devlet milletin değil, millet devletin efendisid

100?ER TL DAĞITILDI
Dün Yeni Mahalle Muhtarlığı önünde ihtiyaç sahibi bin 536 kişiye 100?er TL yardım dağıtımı yapılmaya başlandı. Uzun kuyruklar oluşturan ihtiyaç sahipleri sıra ile yardımlarını almaya başladı. Burada açıklama yapan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, ihtiyaç sahiplerinin kendi istediklerini almaları için böyle bir uygulama gerçekleştirdiklerini söyledi. Vatandaşın ayağına hizmet getirdiklerini belirten Vali Güner, bankalara kadar gitmemeleri için halk tarafından olumlu karşılandığını söyledi.
 
İSTEDİKLERİNİ ALACAKLAR
Toplam 156 bin TL yardım yapılacağını belirten Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, ?Rutin olarak her ay 100 TL yardım yapıyoruz. Ancak Ramazan ayına özel bir bütçe oluşturularak bin 536 kişiye 100?er TL dağıtıyoruz. Bu uygulamayı vatandaşın ayağına giderek gerçekleştiriyoruz. Vatandaşa verilen Ramazan paketlerinin yerine böyle bir uygulama yaparak istediklerinin almalarını sağlıyoruz. Bizim için mutluluk verici bir olay. Allah devletimize zarar vermesin. Devlet millete efendilik yapmaz. Millet devletin efendisidir. Biz bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz? dedi.
 
MAHALLE PROJESİ TAMAMLANDI
?Mahallemi Seviyorum, Adım Adım Geziyorum? projesinin de başarı ile tamamlandığını anlatan Vali Güner, ?Toplam 33 mahalleyi gezerek sıkıntıları yerinde dinledik. Bu projemiz bir çok ihtiyaç sahibine ulaşmamızı sağladı. Sıkıntıları yerinde dinlememiz bizi yapacağımız işler açısından bilgilendirdi. Ben proje kapsamında çalışan tüm personellere teşekkür ediyorum başarı ile projemizi tamamlamış bulunuyoruz? diye konuştu.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ