MİLLET BAHÇESİ 400 GÜN SONRA TAMAMLANIYOR

MİLLET BAHÇESİ 400 GÜN SONRA TAMAMLANIYOR

Kırıkkale’de Kızılırmak kenarına kurulması planlanan Millet Bahçesi ile ilgili inşaat çalışmalar başladı. 67.289.000 TL sözleşme bedeli ile ihalesi yapılan 1.Etap Millet Bahçesi İnşaatı 400 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kırıkkale’de hayata geçirilecek millet bahçesinin ihalesi yapıldı. İhale kapsamında millet bahçesine ait sosyal donatılar ve millet kıraathanesi de yer alıyor. “Daha Çok Yeşil” anlayışı doğrultusunda hayata geçirilmeye başlanan millet bahçeleri, ülkemizin tüm coğrafyalarında şehirlerimize yeni bir değer katıyor.

Kırıkkale’ye yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş, koşu parkurlarıyla, bisiklet yoluyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak. 67.289.000 TL sözleşme bedeli ile ihalesi yapılan 1.Etap Millet Bahçesi İnşaatı 400 gün içerisinde tamamlanacak.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar, “Millet Kıraathanesi, Bitki Müzesi, Mescid, Kafeteryalar, Meydanlar, Çim Aktivite Alanı, Koruluk, Mesire Alanı, Çim Amfi, Otoparklar, Bisiklet Parkuru, Koşu Parkuru, Yürüyüş Yolları, Spor Alanları (Tenis, Futbol, Basketbol), Çocuk Oyun Alanları, Macera Adası, Seyir ve Dinlenme Terasları ve İskelelerden oluşan Projenin hayata geçirilmesinde başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere  emeği geçenlere şükranlarımız iletiyoruz” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ