Millet meşru müdafaa hakkını kullanmalı

Millet meşru müdafaa hakkını kullanmalı

"GÖZYAŞI DÖKMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY YAPAMIYORUZ"

Millet meşru müdafaa hakkını kullanmalı

MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Av. Abdullah Pekgöz, ?Türk Halkının artım inisiyatif alma, taşın altına parmağını koyma zamanı çoktan geldi. Milletimiz anayasal hakkını kullanmalı, meşru müdafaa hakkını kullanmalı? dedi. 

GÖZYAŞI DÖKMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY YAPAMIYORUZ

Yazılı bir açıklama yaparak, Türk milletini gelen şehit haberlerine karşın duyarlı olmaya, birlik olmaya ve tepki göstermeye davet eden MHP Milletvekili aday adayı Av. Pekgöz şunları kaydetti: ?Biz Anadolu insanlarına ne oldu anlamıyorum? O kadar duyarsızlaştık ki, şehit cenazeleri geldiğinde sadece camiye gidip, (tabii gidersek) cenaze namazı kılmak ve iki damla gözyaşı dökmekten başka bir şey yapmıyoruz.?

BUNCA ŞEHİDE RAĞMEN SES ÇIKMIYOR

?Bu ülke bin bir etnik yapılı olup her gün terör eylemi olmasına rağmen çöpler toplanmıyor diye sokağa dökülüyor. On beş yıldır kaos ve kargaşadan kurtulamayıp milyonlarca insanı öldürülmüş, her günde ortalama yüz kişinin öldürüldüğü üç parçalı Irak halkı yazın elektrikler kesiliyor, klimaları çalıştıramıyoruz, sıcaktan kavruluyoruz diye yönetimi protesto için sokağa dökülüyor. Her ne hikmetse bizim insanımızdan bunca şehide rağmen ses çıkmıyor.?

TÜKÜRÜĞÜYLE BOĞAR!

?Biz sanıyoruz ki ateş düştüğü yeri yakıyor! Doğru, ateş düştüğü yeri yakıyor yakmasına da o ateş tüm yurdu sarıyor. Türk halkının artık inisiyatif alma, taşın altına parmağını koyma zamanı çoktan geldi. Milletimiz anayasal hakkını kullanmalı, meşru müdafaa hakkını kullanmalı. Yasal çerçevede sokağa dökülüp pkk çakallarını protesto etmeli, tükürmeli. İnanın vatandaş şehidine sahip çıksın tükürüğüyle bu çakallar sürüsünü boğar.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ