Millet Kıraathanesini Millet Açtı

Millet Kıraathanesini Millet Açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 24 Haziran seçimleri öncesi vaadinde bulunduğu ?Millet Kıraathanesi´ Kırıkkalemizde faaliyete girdi. Kıraathanede ücretsiz çay ve Kek ikram ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 24 Haziran seçimleri öncesi vaadinde bulunduğu ?Millet Kıraathanesi´ Kırıkkalemizde faaliyete girdi. Kıraathanede ücretsiz çay ve Kek ikram ediliyor.

Kırıkkale Belediyesi Tarafından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın 24 Haziran seçimleri öncesi vaadinde bulunan ´Millet Kıraathanesi´ Hüseyin Kahya Parkı içerisinde açıldı. Kıraathane içerisinde belediyemiz tarafından kitaplık ve günlük gazeteler yer alıyor. Kitapların ve gazetelerin yanı sıra Çay ve Kek ikramı ücretsiz olarak sunuluyor.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın talimatı ile kısa sürede tamamlanan ?Millet Kıraathanesi´ Kırıkkaleli vatandaşlar ile birlikte açılışı yapıldı. Açılışın ardından Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkaleli halkla birlikte ?Millet Kıraathanesi´nde sohbet etti. Kıraathane hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, mutlu olduğumuz bir gün Cumhurbaşkanımız talimatı ile bölgemizde Millet Kıraathanesini biz açtık, bunu devam ettirip mahallelerimizde açacağız ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Burada Kırıkkaleli hemşehrilerimiz rahat bir şekilde sohbet edeceği kitap okuyacağı bir mekan burası. Bizim kültürümüzde olan bir şey bu, hep beraber bunu devam ettirtenin mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli Kırıkkaleli hemşehrilerimiz buraya gelerek belediyemiz tarafından karşılanan hizmetlerden ücretsiz yararlanacaklar.Millet Kıraathanesi´ milletin hizmetinde hayırlı uğurlu olsun, Rabbim utandırmasın" diye konuştu.

Kırıkkaleli vatandaşlar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür ettiler.



ilhat
4.07.2018 23:02:32
bir avuç yeşil alanı da bina ile doldurun bakalım. bu yeşil alan düşmanlığı neden acaba.

1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da