Millî ve yerli olmalıyız

Millî ve yerli olmalıyız

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Millî ve yerli olmalıyız

İkra Vakfı Genel Başkanı Mustafa İşler, ülkemizin her alanda millî ve yerli üretim yapması gerektiğini söyledi. Tüm alanlarda dışa bağlılığının azalması gerektiğini belirten İşler, Siyonizm´e para kaynağının yok olması gerektiğini bildirdi.

KONSER VERİLDİ

İkra Vakfı Gençlik ve Fetih Ruhu konulu konferans düzenledi. Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Okudan ve Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri, Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor´un konuşmacı olarak katıldığı program Yahşihan Yenişehir Kapalı Spor salonunda gerçekleştirildi. Program öncesinde Kırıkkale Belediyesi Mehter Takımı Yenişehir Yurtkur Caddesi üzerinde verdiği mini konser verildi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

İkra Vakfı Genel Başkanı Mustafa İşler yaptığı açıklamada; ?Programımıza bizleri kırmayıp teşrif edenlere teşekkür ediyorum. Şuanda dünyaya baktığımızda zulüm altında olan coğrafyalar maalesef Müslüman coğrafyalar. Baktığımızda bizim gençlerimiz kafelerde yılbaşı kutluyor.  Tabi ki bu onların suçu değil anne babaların, bizlerin suçu. Bu organizasyonları dinimizde, kültürümüzde, medeniyetimizde yeri olmayan bir kapitalist ayine dönüşen yılbaşı kutlamalarından gençlerimizi uzaklaştırmak için düzenliyoruz? dedi.

GENÇLERİMİZLE BAŞARACAĞIZ

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Okudan sunumunda, ?Uzayda izi olmayanın Dünya´da sözü olmaz, günümüzün olmazsa olmazı haline gelen bu cümleden çıkaracak çok ders var. Milli ve yerli üretimden öte bir alternatifimiz yok. Yıllardır yerli alternatiflere rağmen Yeme içme, cep telefonu, giyim gibi birçok zorunlu tüketime harcanan paralarla onlarca fabrika kurma imkânımız vardı ancak bunun yerine Siyonizm´in para ayağı kapitalizm her alanda iliklerimize kadar işlemiş durumda. Her alanda milli ve yerli üretime dönmekten başka çaremiz yok? diye konuştu.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı