MİKROKREDİ İLE FASTFOOD KAFE

MİKROKREDİ İLE FASTFOOD KAFE

Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ?Ev Hanımlarına Mikro Kredi Desteği? projesi kapsamında Seval Eroğlu, fastfood kafe açarak işletmeye başladı.

ÖRNEK TEŞKİL EDECEK

Hürriyet Caddesinde gerçekleşen açılışa katılan Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, bir konuşma yaptı. Karacaev yaptığı konuşmada ?Ev hanımlarımızı bu tür faaliyetlerin içerisinde görmek bizleri de mutlu ediyor. Seval Hanım aldığı mikro kredi yardımı ile böyle bir faaliyete adım atarak diğer ev hanımlarına da örnek teşkil edecek bir yol izledi. Projelerimizin ürünlerini vermesi bizleri çok memnun ediyor. Yeni girişimcimize iş hayatında başarılar diliyorum. Sektörde başarılı esnaflar arasında umarım yerini alır? şeklinde konuştu.

 

PROJELERE İHTİYACIMIZ VAR

Ovacık Mahallesi Hürriyet Caddesi?nde faaliyete başlayan Nuhun Gemisi isimli işyerini aldığı mikro kredi yardımı sayesinde açtığını belirten Eroğlu ?Kırıkkale Valiliğimize ve bu projede emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bu alanda eğitim gören bir oğlum var ve ben onunla beraber onun bilgisine benim pratiğime dayanarak burayı işletmeye başladım. Girişimci ev hanımlarını destekleyen ve iş hayatına atılmalarını sağlayan bu tür projelere daha çok ihtiyacımız var? şeklinde konuştu.

 

TEŞEKKÜR EDERİM

İşletmesinde fastfood ürünleri ve sıcak soğuk içecekler ile hizmet vermeye başlayan Eroğlu ?Eğer işlerim tam anlamıyla rayına oturursa bu sektörde büyümeyi ve işletmemi genişletmeyi hedefliyorum. Bu proje sayesinde ben de kendi gelirimi elde edebileceğim ve kendimi ispat edebileceğim. Başta sayın Valimiz olmak üzere Vali Yardımcılarımıza ve projenin her safhasında emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Devlet ev kadınlarına bu konuda destek oluyor? ifadelerinde bulundu.

 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı