Mikrofon ödülleri dağıtıldı

Mikrofon ödülleri dağıtıldı

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Mikrofon ödülleri dağıtıldı

6 yıldır faaliyet gösteren Kanal Siyaset internet sitesi tarafından düzenlenen töreninde Kırıkkale´deki bürokrat, iş adamı, sanayici ve gazeteci ve esnaflara plaket verildi. Gazetemiz sahibi Mehmet Altundağ da ödüle layık görüldü.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Toplantı salonunda Kanal Siyaset tarafından hazırlanan Mikrofon Ödül törenine, AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Baro Başkanı Av. Erol Çakır, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, birim Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

6 YILDIR FAALİYET GÖSTERİYORUZ

Yılın Mikrofon Ödülleri töreninin açılış konuşmasını Kanal Siyaset Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yaman yaptı. Yaman konuşmasında, ?Kanal Siyaset olarak 6 yıldır Türkiye´nin 21 ilinde yayın yapıyoruz kanal siyaset dışında güncel haberle ve spor haberleri yayını yapıyoruz. Bütün alanda hizmet veriyoruz bizi mutlu ettiniz sokak röportaj ve her alanda bulundum çalışmalarımız devam ediyor? dedi. Yaman´ın konuşmasının ardından Kanal Siyaset´in hazırladığı slayt gösterisi katılımcılara izletilirken, gösterilen slayt büyük ilgi gördü.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım