Midibüs ile traktör çarpıştı: 10 yaralı

Midibüs ile traktör çarpıştı: 10 yaralı

YARALILARIN DURUMU İYİ

Midibüs ile traktör çarpıştı: 10 yaralı

Delice´den Kırıkkale´ye öğrenci taşıyan midibüs ile traktör çarpıştı. Kazada 6´sı öğrenci 10 kişi yaralandı. Yaralılar Kırıkkale´deki Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

TRAKTÖR İLE MİDİBÜS ÇARPIŞTI

Özel bir eğitim kurumunun düzenlediği seviye tespit sınavına Delice´deki okullardan öğrenci getiren Dursun Pençe´nin kullandığı Delice Belediyesine ait 71 AB 444 plakalı midibüs, Samsun Kırıkkale karayolunun Balışeyh yakınlarındaki Balışeyh İlçe Jandarma Komutanlığı Kavşağı´nda, Eyüp Yavaşoğlu´nun kullandığı 71 EY 957 plakalı traktörle çarpıştı.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Kazada traktör ve midibüs sürücüleri ile midibüste bulunan 18 yaşındaki Gökçe Şahin, Delice Hürriyet Ortaokulu Müdürü 53 yaşındaki Uğur Özdem, öğrencilerden 13 yaşındaki Zeynep Hilal Öztürk, Defne Bulutbeyaz 14 yaşındaki Elif Yorulmaz Elif Erdem 12 yaşındaki Sudenaz Karabıyık ile 11 yaşındaki Zehra Yalçın yaralandı. Yaralılar çevreden yetişenler tarafından midibüsten çıkartıldı. Haber verilmesiyle olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Durumları iyi olan yaralıların ilk müdahaleden sonra taburcu edildikleri öğrenildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama