MHP zirveden inmeyecek

MHP zirveden inmeyecek

ADAYLAR HEP BİRLİKTE...

MHP zirveden inmeyecek   

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale'deki kamu kurumlarını ziyaret etti.

BİLGİ ALDI

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk ve Merih Karayol dün seçim çalışmaları kapsamında bazı kamu kurumlarını ziyaret etti. Burada çalışan personel ve vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, çalışmalar hakkında bilgi alarak, iyi çalışmalar dileklerinde bulundular.

ÇOK HİZMET VAR

Kırıkkale'ye hizmet için yola çıktıklarını dile getiren Milletvekili Adayı Göçer, ilimize hizmet yapacağına inandıklarını ve sonuna kadar destek vereceklerini söyledi.  İlimiz için yapılacak çok hizmetlerin olduğunu ve bu sorunları gidermek için aday olduğunu vurgulayan Göçer, vatandaşın bu ilgisine sadece hizmet yapılarak karşılık verileceğini söyledi.

HEP YANINIZDA OLACAĞIM

Milletvekili Adayı Öztürk, İçinizden biri olarak inşallah nasip olurda Meclise girersem, bu telefonum hep açık olacak. Bugün sizlerin yanına geldiğim gibi yine hep yanınızda olacağım. Milet Meclisinde sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Hiç yolumdan sapmadım ve zikzak çizmedim. Allah'ın izni sizlerin desteği ile de hayatım boyunca şaşmayacağım.”

VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM

Kırıkkale halkından MHP'ye destek isteyen Milletvekili Adayı Karayol ise Milliyetçi Hareketi iktidara taşıyıncaya kadar var gücümle çalışacağım. Milliyetçi Hareketin tek başına iktidarı ile Kırıkkale'de yerel başarımızı, hükümet olarak da sürdürmek en büyük idealimiz olacaktır” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız