MHP tüm belediyelere eşit mesafede olacak

MHP tüm belediyelere eşit mesafede olacak

MHP`DE İKTİDAR HAZIRLIKLARI

MHP tüm belediyelere eşit mesafede olacak

MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili adayı Avukat Halil Öztürk MHP iktidarında tüm belediyelere eşit mesafede olunacağını söyledi. Öztürk Bizim iktidarımızda her belediyeye eşit mesafede olunacak partizanlık yapılmayacak” dedi.

ÜLKE KARANLIĞA SÜRÜKLENİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ile Avukat Halil Öztürk dün Keskin'de Ziraat Odası tarafından çiftçileri tarım aletleri dağıtım törenine katıldı. Göçer ve Öztürk daha sonra ilçedeki seçim bürosunda partililerle bir süre görüştükten sonra ilçedeki esnafları gezen Göçer ve Öztürk esnaflarla sohbet edip oy istediler. MHP'nin seçim bildirgesi hakkında bilgi verdiler. Göçer ile Öztürk ülkenin karanlığa sürüklenmeye çalışıldığını ancak MHP'nin buna müsaade etmeyeceğini söylediler. Daha sonra adaylar Belediye Başkanı Dede Yıldırım'ı ziyaret ettiler.

BELEDİYELERE AYNI MESAFEDEYİZ

MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk ziyaret sırasında MHP iktidarında tüm belediyelere eşit mesafede olunacağını belirterek Belediye makamlarının hizmet maktamı olduğunu söyledi. Öztürk, Belediye Başkanı Yıldırım'ın parti rozeti takmadığını söylemesi üzerine yaptığı açıklamada MHP iktidarında tüm belediyelere aynı mesafede olunacak. Çünkü belediye makamları hizmet makamlarıdır. Biz de parti olarak bu konuda son derece duyarlı davranıyoruz Sulakyurt belediyemiz çevre belediyelerin tümüne talep geldiği vakit imkânlar ölçüsünde mutlaka destek oluyor işte MHP'nin belediyecilik anlamı bu” dedi.



ZaferÖNDER
5.05.2015 23:02:27
Bozkırın, boz toprağın yiğitleri geliyor. Hazır ol Kırıkkale...

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız