MHP sahaya esnafla indi

MHP sahaya esnafla indi

MHP`DEN SICAK BAŞLANGIÇ

MHP sahaya esnafla indi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 3 milletvekili adayı seçim çalışmalarına esnaflarla bir araya gelerek başladı.

ESNAFLARLA KAHVALTI

MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik esnafların daveti üzerine kahvaltıya katıldılar. Adaylar ve MHP teşkilatı kahvaltının ardından esnafların sorunlarını dinlediler. Kahvaltı sonrası çevredeki esnafları da gezerek destek isteyen MHP'liler, esnaflarla sohbet ettiler.

İNSANLARIN ALIM GÜCÜ GİTTİKÇE DÜŞÜYOR

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, adayların Kırıkkale'ye gerçek hizmet amacıyla yola çıktığını ifade ederek, esnafların sorunlarını yakından bildiklerini ve bu sorunların tabanın da ise ekonomik sıkıntılar yaşayan insanların alışveriş yapamamasının yer aldığını söyledi. Baloğlu, İnsanların alım gücü düşüyor, esnaflarımız ise satış yapamadan kepenk kapatıyor” dedi.   

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Esnaf ziyaretlerinin ardından Milletvekili Adayı Halil Öztürk'ün seçim bürosunu ziyaret eden heyet burada vatandaşlarla sohbet ettiler.  Burada da bir açıklama yapan İl Başkanı Baloğlu, Adaylarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aday adayı olan fakat listeye giremeyen adaylarımız ile de birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Kırıkkale için gece gündüz çalışıp, üç hilal bayrağını en güzel yerlerde dalgalandıracağız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız