MHP’NİN YARDIM KAMPANYASINA KIRIKKALE’DEN BÜYÜK DESTEK

MHP’NİN YARDIM KAMPANYASINA KIRIKKALE’DEN BÜYÜK DESTEK

İŞİN BAŞINDA DEVLET BEY VARSA, HERKES CANLA BAŞLA KATILIYOR

MHP’NİN YARDIM KAMPANYASINA KIRIKKALE’DEN BÜYÜK DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı tarafından başlatılan “Yangınzedeler İçin Yardım Kampanyası” çerçevesinde Kırıkkale’den hatırı sayılır miktarda destek gelmeye başladığını söyledi.

KIRIKKALE’DE VE ANKARA’DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

TBMM Genel Kurulunun tatil olmasını fırsat bilen MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, parti genel merkezinizdeki işlerin yanı sıra, Kırıkkaleli hemşehrileriyle buluşarak onların dertlerini dinlemeye ve derman olabilmek için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. MHP Milletvekili Öztürk, bir yandan Kırıkkale’de köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak hemşehrilerinin dertlerini dinleyip notlar alırken, Ankara’da da sorunların çözümü için görüşmeler yapmaya devam ediyor.

YARDIMI, ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANLIĞI ORGANİZE EDİYOR

Esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı tarafından başlatılan “Yangınzedeler İçin Yardım Kampanyası” konusunda yardım isteyen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, şöyle konuştu: “Gerek doğal, gerekse insan eliyle sebep olunan afetler, millet olarak hepimizin kenetlenmesi gereken zamanlardır. Türk Milletinin en önemli vasıflarından birisi de yardımseverliği ve zor zamanlarda omuz omza durmayı önemsemesidir.”

“YARDIM KAMPANYASINI KIRIKKALE’DE ANLATIYORUZ”

“Böyle zamanlarda, Türk Milletinin güzel hasletlerini ortaya koymasıyla tanınan Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, bu soruna da el atarak Ülkü Ocakları aracılığıyla yangınzedeler için yardım kampanyası başlatmıştır. Biz de Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda karınca kararınca yardımımızı yaptıktan sonra, Kırıkkale’de konuyu esnaflarımızla, işadamlarımızla ve vatandaşlarımızla paylaştık ve paylaşmaya da devam ediyoruz. Bu minvalde yaptığımız çalışmalar meyvesini vermeye başlamıştır.”

İŞİN BAŞINDA DEVLET BEY VARSA, HERKES CANLA BAŞLA KATILIYOR

“Kırıkkale’mizin kadirşinas esnafı ve işadamlarının yanı sıra, birçok vatandaşımız da kampanyamıza destek verirken, ülkemiz ne zaman sıkıntıya girse Milliyetçi Hareket Partisinin elini değil gövdesini taşın altına koyduğunu söyleyen vatandaşlarımız, ‘işin başında Devlet Bey varsa seve seve her türlü yardımı yaparız’ diyerek bizleri çok gururlandırdılar ve mutlu ettiler. Bu vesileyle, Âlicenap Kırıkkaleli hemşehrilerime şükranlarımı sunarım.”

“BAŞKA BELALARDAN VE MUSİBETLERDEN ALLAH BİZLERİ KORUSUN”

Genel Merkezdeki işlerinin yanı sıra, Kırıkkaleli hemşehrileri için çeşitli bakanlıklarda ve kurumlarda sürdürdüğü faaliyetlerle birlikte, zamanını Kırıkkale’de geçirdiğini ifade eden MHP’li Öztürk, pandemi koşullarının hafiflemesiyle birlikte Kırıkkale’de daha çok zaman geçirmeye devam edeceğini vurgulayarak, “Allah, ülkemizi, devletimizi ve yüce Türk Milletini, görünür görünmez tüm bela ve musibetlerden korusun,” diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı