MHP'nin Adayları Kahvaltıda Biraraya Geldi

MHP

MHP İl Başkanı Murat Abalı , Pazar günü Kırıkkale'de 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerine MHP'nin aday olarak giren partililerle kahvaltıda bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi

Birlik beraberlik görüntüsünün verildiği kahvaltıda merkezin ilçelere, ilçelerin merkeze ne gibi oy katkısı yapacakları görüş alışverişinde bulunuldu.

 MHP İl Başkanı Murat Abalı " 31 Mart seçimlerinin galibi Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Kırıkkale merkez Belediyesini kazanacağımız gibi ben inanıyorum ki Kırıkkale'de en fazla ilçe ve belde kazanan Parti Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Milliyetçi Hareket partisi Kırıkkale ile Kırıkkale seçmeni ile et ve tırnak gibi olmuş bir partidir .MHP Kırıkkale siyasetinin olmazsa olmazıdır. Kırıkkale siyasetinin bel kemiğidir .31 Mart'ta kazanan Kırıkkale olacak, kazanan 'Üretken belediyecilik' anlayışı ile yola çıkan MHP kadrolar olacaktır. Birlik ve bütünlüğümüz her şeyden önemlidir .MHP kadroları Kırıkkale'de büyük bir ailedir.Bu büyük ailenin sandıkta sınavını başarıyla vereceğine kanaatim tamdır."dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız