MHP´nin mahalle toplantıları miting gibi

MHP´nin mahalle toplantıları miting gibi

MHP´DE İŞLER YOLUNDA

MHP´DE İŞLER YOLUNDA

MHP´nin mahalle toplantıları miting gibi

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala mahallelerden gelen davetleri geri çevirmeyen MHP Milletvekili Adayları, ufak çaplı ev toplantıları ve mahalle toplantıları vesilesiyle halkla buluşuyor.

YENİ SEÇİM SİSTEMİ VE CUMHUR İTTİFAKI KONUSUNDA BİLGİ EDİNİYORLAR

Aile toplantısı ya da mahalle toplantısı düşüncesiyle mahalleye ya da eve giden MHP adaylarını karşılayan yüzlerce mahalleli, adaylara büyük ilgi gösterirken, adayların konuşmalarını pür dikkat dinleyerek yeni seçim sistemi ve Cumhur İttifakı konusunda bilgi ediniyorlar.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDE YÜZLER GÜLÜYOR

Özel bir programları olmadığı sürece üç adayın birlikte katıldığı programların birçoğuna İl Başkanı Erdal Baloğlu başta olmak üzere Merkez İlçe Başkanı Yaşar Erdal, Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin ve İl Ocak Başkanı Ali Gençtürk de eşlik ediyor. Küçük bir ev toplantısının bile, mahallelinin katılımı, teşkilat ve adayların uyumlu çalışmasıyla coşkulu bir havada geçtiği Milliyetçi Hareket Partisinde yüzler gülüyor.

HALK GERÇEĞİ BİLİYOR

Gittikleri her yerde Cumhur İttifakını anlatan MHP teşkilatı ve adaylar, ittifak ortakları olan Ak Partinin gerek il başkanının gerekse adaylarının ittifaka yönelik bir tek söz söylememelerinin ittifakın ruhuna uygun olmadığını ifade ediyorlar. MHP´nin Kırıkkale´den vekil çıkaramayacağı, bu yüzden MHP´ye verilecek oyların CHP´ye yarayacağı gibi bir algı oluşturanların ihanet içerisinde olduklarını belirten MHP adayları, halkın elbette gerçekleri bildiğini vurguluyorlar.

MHP´NİN ADAYLARI ŞAİBESİZ PIRIL PIRIL

Halkın bu seçimde MHP´ye olan teveccühünün farkında olan kimi adayların farklı algılar oluşturmaya çalışarak MHP adaylarını yıpratmaya çalıştığının altını çizen İl Başkanı Baloğlu, ?Bizim adaylarımızın kalitesini, şaibesiz pırıl pırıl adayları olduğunu bilenler ne yapacaklarını şaşardılar. Adaylarımız kendileri de sık sık ifade ediyorlar, bizim adaylarımız hakkında en ufak şüphesi olan, haklarında en ufak olumsuz duyumu olan bizim adaylarımıza oy vermesin. Biz bu kadar netiz ve kendimize güveniyoruz? dedi.



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu