MHP´liler hastalara moral verdi

MHP´liler hastalara moral verdi

MHP´LİLER HASTANE GEZMEDİK ODA BIRAKMADILAR

MHP´liler hastalara moral verdi

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ile Milletvekili Seyit Ahmet Göçer eşleri ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi´nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdiler.

ODALARI BİR BİR GEZDİLER

MHP İl Başkanı Baloğlu, eşi Zekiye Baloğlu, Milletvekili Göçer, eşi Sevda Göçer ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, Yüksek İhtisas Hastanesi´nde ayakta ve yataklı tedavi gören hastaları ziyaret ettiler. Poliklinik ve yataklı servislerde yer alan odaları bir bir gezen MHP´liler, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak moral verdiler. Vatandaşlar MHP´lilere yakın ilgi gösterdiler.

BOYABATLI´YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

İl Başkanı Baloğlu ve Milletvekili Göçer daha sonra hastane yöneticilerini ve personelini ziyaret ettiler. MHP´liler ayrıca sağlık sorunları nedeniyle görevinden uzak kalan ve yeniden görevine dönen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı´yı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. MHP´liler Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça´yı da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE ZİYARET

İl Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi´nde çalışan personeli de ofislerinde ziyaret eden MHP´liler daha sonra bölgedeki eczane ve medikal marketleri gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız