MHP’li Öztürk: “Seçimden seçime değil, daima yanınızda ve emrinizdeyim”

MHP’li Öztürk: “Seçimden seçime değil, daima yanınızda ve emrinizdeyim”

MİLLETTEN SOYUTLANMIŞ BİR SİYASETE KARŞIYIM

MHP’li Öztürk: “Seçimden seçime değil, daima yanınızda ve emrinizdeyim”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kırıkkale’nin mahallelerinde dolaşıp hemşehrilerinin dertlerini dinlemeye devam etti. Bir milletvekili olarak, yalnızca seçim zamanı değil her daim hemşehrileriyle hemhal olduğunu ifade eden Öztürk: “Seçimden seçime değil, daima yanınızda ve emrinizdeyim,” dedi.

MİLLETTEN SOYUTLANMIŞ BİR SİYASETE KARŞIYIM

Siyaset anlayışının vatandaşla içi içe olmak üzerine kurulu olduğunu kaydeden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Benim siyaset anlayışımda seçimden sonra ortalıktan kaybolmak, telefon numarası değiştirmek ya da telefonlara cevap vermemek gibi milletten soyutlanmış bir yaklaşım hiçbir zaman olmamıştır ve olmayacaktır,” ifadelerine yer verdi.

SICAK, SEVECEN, SAMİMİ

Kendisini seçip temsilcileri olarak Yüce Meclisin çatısı altına yollayan hemşehrilerine hizmet etmeyi ve dertlerine çare olmayı kendisine şiar edinen MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, bu yüzden de kendisini hiçbir zaman milletinden soyutlayamayan bir siyaset anlayışıyla hareket ediyor. Sıcak, sevecen ve samimi bir kişiliğe sahip olan Öztürk’ün bu yaklaşımı, hemşehrilerini de ziyadesiyle mutlu ediyor.

HEMŞEHRİLERİ İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIYOR

Her zaman hemşehrilerinin yanı başında ve bir telefon kadar uzağında olan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, hemşehrilerine hizmet etmek, dertlerine çözüm bulabilmek için gecesini gündüzüne katıyor. Yanında yalnızca eşiyle, kalabalık yaratmadan çat kapı ziyaretler gerçekleştirip vatandaşın ayağına giden, onların derdiyle hemhal olan MHP’li Öztürk, Kırıkkaleli hemşehrileriyle birebir sohbet edip, onları dertlerine çözüm üreten siyasetçi profiliyle tanıştırıyor.

HEM KAPIM, HEM TELEFONUM, HEM DE GÖNLÜM SONUNA KADAR ONLARA AÇIK

“Hemşehrilerim şunu çok iyi bilsinler ki, hem kapım, hem telefonum, hem de gönlüm sonuna kadar onlara açıktır,” diyen MHP’li Öztürk, “Hemşehrilerimin yüzü güldükçe benim de yüzüm güler. Her zaman ifade ettiğim gibi, Onların mutluluğu benim mutluluğum, onların hüznü benim hüznümdür,” şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı