MHP’Lİ ÖZTÜRK, KIRIKKALELİNİN ELİNİ BIRAKMIYOR

MHP’Lİ ÖZTÜRK, KIRIKKALELİNİN ELİNİ BIRAKMIYOR

Seçildiği günden beri Kırıkkaleli hemşehrileriyle hemhal olan, dertlerini, sıkıntılarını çözmek için gece gündüz demeden çalışan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, hiçbir zaman Kırıkkaleli hemşehrilerinin elini bırakmıyor.

MHP’li Öztürk, Kırıkkalelinin elini bırakmıyor

Seçildiği günden beri Kırıkkaleli hemşehrileriyle hemhal olan, onların dertlerini, sıkıntılarını çözmek için gece gündüz demeden çalışan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, hiçbir zaman Kırıkkaleli hemşehrilerinin elini bırakmadı, bırakmıyor.

2018 Genel Seçimlerinde, seçim müziği olarak belirlediği bir türkünün sözlerinde, “Kırıkkale’m sana vefa borçluyum” diyen MHP’li Öztürk, bu sözünü yere düşürmemek için Kırıkkale’nin her köşesine uzanıyor ve kimin ne derdi ne sıkıntısı varsa çözümü için çalışıyor.

Kırıkkale sokaklarında işsiz genç kalmaması için her kapıyı aşındıran MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkaleli gençlerin abisi, akranlarının kardeşi, ihtiyarların da bağırlarına bastığı öz evlatları gibi oldu.

Sıcak, samimi ve yapmacıklıktan uzak tavırlarıyla 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanan Halil Öztürk’ü anlatan en güzel fotoğraflardan birisi, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Murat Karadağ’ın çektiği bu fotoğraf olsa gerek.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız