MHP’li Öztürk bir kez daha yardım elini uzattı

MHP’li Öztürk bir kez daha yardım elini uzattı

Geçtiğimiz günlerde Bahşılı ilçesinde çıkan yangın sonrası evinde büyük hasar oluşan Emine Bişkin'e yardımcı olan Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk,  şimdi de Keçili köyünde Elif Aslan'ın yapılacak evi için destek sağladı.

Bulduğu her fırsatta mağdur vatandaşların imdadına koşan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Yahşihan’a bağlı Keçili köyünde yaşayan Elif Aslan'ın yapılan evi için başta çimento desteği olmak üzere evin büyük ihtiyaçlarını sağlıyor. Keçili köyüne giderek inşaatı devam eden evi yerinde inceleyen Milletvekili Halil Öztürk, evin tüm ihtiyaçları ve en kısa zamanda inşaatın tamamlanması için Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'a talimat verdi.

Milletvekili Halil Öztürk, Keçili Köyünde konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye’nin her yerinde yardıma muhtaçların yanında olduk, kimsenin darda kalmasına göz yummadık. Bizler vatandaşlarımızı ziyaret ederken boş gezmiyoruz. Kimin için ne yapabiliriz, kime ne kadar faydalı olabiliriz diye düşünüyoruz ve her zaman elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz.”

“Daha önceden beri takip ettiğim bu ev için çimento desteğini vermiştik. Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz ile birlikte bu konunun takipçisiyiz. Bugün buraya gelip evin ne şekilde ilerlediğini kontrol ettik. Evin bir an önce tamamlanması için Başkanımızla birlikte gereken çabayı gösteriyoruz. İnşallah en kısa sürede evin inşaatını tamamlayıp Elif ablamıza teslim edeceğiz," ifadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız