MHP´den uyuşturucuya karşı mücadele sergisi

MHP´den uyuşturucuya karşı mücadele sergisi

?DAMARLARINDAKİ ASİL KANI KİRLETEN UYUŞTURUCUDUR? FOTOĞRAF SERGİSİ

?DAMARLARINDAKİ ASİL KANI KİRLETEN UYUŞTURUCUDUR? FOTOĞRAF SERGİSİ

MHP´den uyuşturucuya karşı mücadele sergisi

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ?Damarlarındaki Asil kanı Kirleten Uyuşturucudur? temalı sosyal sorumluluk projesinin ikinci ayağı dün Podium AVM´de gerçekleştirilen fotoğraf sergisiyle tamamlandı.

FOTOĞRAF VE AFİŞLER YER ALIYOR

İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun açılışını yaptığı sergide, madde bağımlılığının zararlarını anlatan ve madde bağımlılığıyla mücadele yöntemleriyle ilgili fotoğraf ve afişler yer alıyor. Sergiye ilişkin bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Cuma akşamı gerçekleştirdiğimiz programda uzmanlarımız konuklarımıza madde bağımlılığının zararları, önlemler ve mücadele şekilleri konusunda oldukça detaylı bilgiler verdiler.?

KATKISI OLANLARA TEŞEKKÜR

?Cuma akşamı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programımıza katılamayan ama hafta sonunu ailesiyle birlikte Podium AVM´de geçirecek olan vatandaşlarımızı da böyle bir faaliyetle bilgilendirmek istedik. Gerek Kültür Merkezinde gerçekleştirdiğimiz programda gerekse sergimizin ortaya çıkmasında gayret gösteren tüm dostlarımıza; katkılarından dolayı Genel Merkezimize, Ankara İl Başkanlığımıza ve Podium AVM Yönetimine çok teşekkür ederiz? dedi. Sergi bir gün süreyle açık kaldı.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı