MHP´de beklenen liste

MHP´de beklenen liste

ÖZTÜRK, ABALI VE DEDEBALİ

MHP´de beklenen liste

Milliyetçi Hareket Partisinde (MHP) milletvekili aday listesi, Pazartesi günü beklenmeden açıklandı. Genel Başkan Devlet Bahçeli, açıklamayı erken yaparak tüm Türkiye´yi şaşırtırken Kırıkkale için açıklanan liste ?Beklenen Liste? olarak değerlendirildi.

ÖZTÜRK, ABALI VE DEDEBALİ

Birinci sırada, iki dönemdir partinin Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığını yapan Av. Halil Öztürk yer alırken, ikinci sırada Merkez İlçe Başkanı iken istifa ederek aday olan Av. Murat Abalı ve üçüncü sırada da Ülkücü camianın sevilen ismi Dr. Ömer Dedebali yer aldı.

ÜÇÜMÜZ DE MECLİSTE OLACAĞIZ

Üç isim de gerek partililer gerekse Kırıkkale kamuoyunda olumlu olarak değerlendirilirken, liste açıklandıktan sonra görüşlerini aldığımız üç milletvekili adayı da meclise gireceklerine inançlarının tam olduğunu ifade ettiler.



Bilal Sayim
18.05.2018 15:15:33
Kırıkkalemizde MHP çok güzel bir aday çalışması yapmış ve 3 tane pırıl pırıl insanı aday göstermiş başarılar diliyorum.Seçim bu, kazanılır veya kaybedilir. Bir seçimi kaybedersiniz, diğerini kazanırsınız. Önemli olan, yüz yüze baktığınız, aynı şehiri, aynı mahalleyi, aynı işyerini paylaştığınız insanların yüzüne utanmadan, çekinmeden bakabilmektir. Siyaseti insanlık ve ahlak zeminine çekmek,Ben vekil oldum ben neymişim be abi gibi böbürlenmeyecek bu şehrin insanlarını kucaklayacak adaylarla yola çıkmak başarıyı getirir işte MHP nin 3 adayıda böyle maşallah, darısı diğer siyasi partilere kazanan Kırıkkalemiz olsun diyorum.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız