MHP daha da güçlenerek yoluna devam edecek

MHP daha da güçlenerek yoluna devam edecek

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer MHP'nin seçime derli toplu daha güçlü gireceğini söyledi. Seçim çalışmalarına yaklaşık 5 ay önce başladıklarını belirten Göçer parti içindeki birlik ve beraberlik sayesinde hedeflerine ulaşacaklarını kaydetti.

MHP GÜCÜNE GÜÇ KATACAK

Eski il başkanlarına vefa borcunu ödemek ve onları onurlandırmak adına düzenlenen vefa töreninde konuşan İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer MHP’nin bu seçimlerde gücünü ortaya koyacağını söyledi. Parti içindeki birlik ve beraberliğin giderek güçlendiğini belirten Göçer bu sayede seçimlerin en güçlü partisi olacaklarını bildirdi. Seçim çalışmalarına yaklaşık 6 ay önce başladıklarını belirten Göçer bugüne kadar gelinen noktada parti içindeki tüm kırgınlıkların giderildiğini ifade etti. Kırıkkale’de birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediklerini belirten Göçer bu zamana kadar partiye il başkanı düzeyinde emeği geçenleri bu sayede andıklarını ve onurlandırdıklarını ifade etti.

MHP DAHA DA GÜÇLENECEK

Seçimleri yaklaştığımız şu günlerde MHP’nin seçim çalışmalarına daha da hız vereceğini belirtti. Belediye Başkan adayının açıklanmasıyla çalışmaların daha düzenli ve organize bir şekilde yürütüleceğini bildiren Göçer “Milliyetçi Hareket Partisi bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yoluna güçlenerek devam edecek. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde seçimin en güçlü partisi mutlaka MHP olacak. Amacımız MHP eski gücünü ortaya koyacak seçimlerde başarı elde edecek. Yerel seçimler Milletvekili seçimleri için bir gösterge olacak. Yerel seçimlerde elde edeceğimiz başarıyı genel seçimlere de taşıyarak gücümüzü göstereceğiz. Tüm partililerimizi kırgınlıkları bir tarafa bırakarak daha çok çalışarak seçimlerde başarı sağlamalıyız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız