Uyarımızı dikkate almayanlar sorumlu

Uyarımızı dikkate almayanlar sorumlu

MHP MİLLETVEKİLİ SEYİT AHMET GÖÇER ÜLKEYİ KAOS ORTAMINA MHP´NİN SÜRÜKLEDİĞİ GİBİ BİR ALGI YARATILMAYA ÇALIŞILDIĞINI SÖYLEDİ

MHP MİLLETVEKİLİ SEYİT AHMET GÖÇER ÜLKEYİ KAOS ORTAMINA MHP´NİN SÜRÜKLEDİĞİ GİBİ BİR ALGI YARATILMAYA ÇALIŞILDIĞINI SÖYLEDİ.

Uyarımızı dikkate almayanlar sorumlu

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer bugün ülkenin içinde bulunduğu durumdan AK Partinin sorumlu olduğunu söyledi. Göçer ?Genel Başkanımız Bahçeli´nin uyarılarını dikkate almayanlar bugün sorumlu arayamaz? dedi

UYARILARIMIZI DİKKATE ALMADILAR

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ülkenin bugünlerde içinde bulunduğu terör ve terörün getirdiği kaos ortamından 15 yıldır iktidarda olan AK Partinin sorumlu olduğunu söyledi. Göçer Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin yıllar önce yaptığı uyarıları dikkate almayanların bugün çıkıp sorumlu aramaya haklarının olmadığını belirterek özellikle açılım sürecinin mimarı olarak tanınan eski Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay´ın bu kaostan daha çok sorumlu olduğunu kaydetti.

MHP OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ

Ülkenin bekası ve terör örgütlerinin alt edilmesi anlamında MHP olarak üzerlerine düşenleri fazlasıyla yaptıklarını belirten Göçer genel başkan Bahçeli dün ne dediyse bugünde aynı şeyleri söylediğini belirtti. Ancak kamuoyunda MHP´nin oyunbozan bir tavır takındığı algısının yaratılmaya çalışıldığını belirten Göçer bu oyuna MHP´nin hiçbir zaman gelmeyeceğini bu hususta tüm ülkücülerin uyanık olması gerektiğini vurguladı. 

YENİ BİR ANLAYIŞ OLACAK

Seyit Ahmet Göçer ülke geneli ve yerel gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özel bir sohbette öncelikle Kırıkkale konusunda açıklamalarda bulunan Göçer alışılmışın dışında yeni bir anlayış geliştireceğini söyledi. Seyit Ahmet Göçer Kırıkkale´de haftada bir gün birkaç saat değil sürekli bulunacağını ifade etti.

KAPIMIZ HEP AÇIK OLACAK

Milletvekili Seyit Ahmet Göçer öncelikle Meclisteki odasının herkese açık olacağını belirterek bu konuda yardımcılarına da talimat verdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğudan gelen özellikle HDP Milletvekillerinin ziyaretçilerinin meclis koridorlarında adeta cirit attıklarını anlatan Göçer, ?Ben de bu duruma bakarak kim olursa olsun Kırıkkale´den gelen hemşerilerimizi hemen almaları konusunda yardımcılarıma talimat verdim? dedi.

EVİMİ TAŞIMADIM TAŞIMAYACAĞIM

Seçim sürecinde verdiği sözleri ve vaatleri harfiyen yerine getireceğini belirten Seyit Ahmet Göçer AK Partili Milletvekillerinin haftada bir gün gelip parti binasında kendi partililerinin sorunlarını dinleyerek aynı gün Ankara´ya döndüklerini ve arkasından da sorunlara çözüm bulduklarını söylediklerini hatırlatan Göçer kendisinin sürekli burada olacağını ve parti ayrımı yapmadan herkesin sorunlarıyla ilgileneceğini bildirdi. Evini Ankara´ya taşımayacağını da tekrarladı.

KIRIKKALE´NİN SORUNLARINI ANLATACAK

Mecliste birileri gibi uyuyan bir Milletvekili olmayacağını anlatan Seyit Ahmet Göçer partisinin siyasetini takip edip Kırıkkale´nin taşınması gereken sorunlarını meclise taşıyacağını söyledi. Kırıkkale´nin menfaatlerini sürekli ön palanda tutacağını belirten Göçer bu konuda da sürekli olarak sivil toplum kuruluşlarıyla istişare içinde olacağını bildirdi. Ülkenin içinde bulunduğu durumun normalleşmesinden sonra Kırıkkale´de seçim sürecinde olduğu gibi sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunmayı düşündüğünü de söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız