MHP, ilçe kongrelerini tamamladı

MHP, ilçe kongrelerini tamamladı

DEMOKRASİNİN GÜZELLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

MHP, ilçe kongrelerini tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale´de ilçe kongrelerini tamamlıyor. 8 ilçenin kongresini tamamlayan MHP, Keskin İlçe Başkanlığına Zafer Çakmaklı´yı atarken, kongresini ise Mayıs ayı içerisinde yapacak.

DEMOKRASİNİN GÜZELLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı olmak üzere Bahşılı, Balışeyh, Çelebi, Delice, Karakeçili, Sulakyurt ve Yahşihan ilçelerinde kongrelerini tamamladı ve İlçe Başkanları görevlerine başladı. MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevine Murat Abalı, Bahşılı İlçe Başkanlığı görevine Hasan Çağlayan, Balışeyh İlçe Başkanlığı görevine Ahmet Koç, Çelebi İlçe Başkanlığı görevine Kudret Kuzucu, Delice İlçe Başkanlığı görevine Ayhan İnyurt, Karakeçili İlçe Başkanlığı görevine İsmail Aydemir, Sulakyurt İlçe Başkanlığı görevine Harun Ünver ve Yahşihan İlçe Başkanlığı görevine Yılmaz Aydın seçildi.

COŞKULU GEÇTİ

Kongre süreçlerinin tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, "İlçe kongrelerimiz coşkulu, ülkücü camiaya yakışan bir havada geçmiş, teşkilatlarımızın gücüne güç katmıştır. Yenilenen ve güçlenen ilçe teşkilatlarımızla bundan sonraki hedefimiz yapılacak olan Genel ve Yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanarak, seçimlerden başarı ile çıkmaktır.?

HİZMET VERECEĞİZ

?Devletimize ve milletimize hizmet etmenin sonsuz mutluluğunu yaşayan Milliyetçi Hareket Partisi´nin kadroları, Olağan Kongre sürecini de başarıyla tamamlamıştır´ diyen Başkan Baloğlu, ?Kırıkkale´de bugün itibarıyla 8 ilçemizin kongresini yapmış bulunuyoruz. ?Önce ülkem ve milletim´ ilkesinin esas alındığı sevgi, saygı ve olgunluğun hâkim olduğu kongrelerimizde hepimizin gayesi temsil edilen bölgelerde halkımıza en iyi hizmeti verebilmektir.?

TEŞEKKÜR ETTİ

Son olarak MHP İl Başkanı Baloğlu, ?Bu noktada tüm ilçe teşkilatlarımız; Başta Kırıkkale´mize, Ülkücü camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun, yolumuz bahtımız ve alnımız hep açık olsun" ifadeleri kullanıldı.

Haber: Sibel Pehlivanlı



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız