MHP iktidardan kaçmıyor

MHP iktidardan kaçmıyor

SARAY, SALTANATINA DEVAM ETMEK İSTİYOR

MHP iktidardan kaçmıyor

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, ?MHP iktidardan kaçmıyor, sadece seçim öncesinde ve sürecinde Liderimizce milletimize söz verdiğimiz esasların ve ilkelerin kabulünü temine çalışıyor? dedi.

ANAYASAL BİR ENGEL YOKTU

Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk yazılı bir açıklama yaparak, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın kamuoyunda MHP´nin iktidardan kaçtığı yönünde algı oluşturmak adına bir tutum sergilediğini söyledi. Av. Öztürk, ?Cumhurbaşkanı, saray sakini seçimden tam 32 gün sonra hükümet kurma görevini ancak verebildi. Oysaki anayasal bir engel yok verebilirdi? dedi.

SARAY SALTANATINA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Av. Öztürk şöyle devam etti: ?Saray sakininin amacı: ?Ey milletim! Bakın muhalefet partileri özellikle de MHP koalisyona yanaşmıyor, istikrar bozuluyor´ diyerek MHP´yi olası erken genel seçimlerde zora sokmak ve erken seçime giderek, AKP´yi tek başına iktidar yaparak saray saltanatına devam etmektir. Bu sayede arzuladığı başkanlık modelini hukuki olmasa da fiili olarak uygulamaktır?

ÜÇ BEŞ ARKADAŞIMIZ KIRMIZI PLAKALI ARACA BİNECEK DİYE?

MHP´nin iktidardan kaçmadığını sözlerine ekleyen Öztürk, ?Oysaki MHP iktidardan kaçmıyor. Sadece seçim öncesinde ve sürecinde liderimizce milletimize söz verdiğimiz esasların ve ilkelerin kabulünü temine çalışıyor. Bu ilkeler ise anayasa ve yasalarımız çerçevesinde büyük Türk milletinin ve devletinin istikbali için zaruret görülen beklentilerdir. Örneğin PKK açılımının devamına yani milli ve üniter yapının yok edilmesine ?iktidar olacağız, üç beş arkadaşımız kırmızı plakalı arabaya binecek´ diye ?evet´ mi diyelim? Siyasi etik ve duruş da bunu gerektirmez mi? Ezcümle yalan bizim düsturumuzda yoktur biline? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız