MHP hiçbir şeyden kaçmıyor

MHP hiçbir şeyden kaçmıyor

PARTİSİNİN DÜZENLEDİĞİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILAN MİLLETVEKİLİ SEYİT AHMET GÖÇER, MHP´YE OYU NASİP OLMAYANLARIN, ?MHP KAÇIYOR´ ALGISINI YARATMAYA ÇALIŞTIĞINI İFADE EDEREK, ?MHP HİÇBİR ŞEYDEN KAÇMIYOR

MHP hiçbir şeyden kaçmıyor

Partisinin düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, MHP´ye oyu nasip olmayanların, ?MHP kaçıyor´ algısını yaratmaya çalıştığını ifade ederek, ?MHP hiçbir şeyden kaçmıyor. Millete verdiğimiz sözü yerine getirmek için dik duruş sergiliyoruz? dedi.

SICAK İLİŞKİLER SÜRDÜ

Parti binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partilileri karşıladı. Törende konuşma yapan İl Başkanı Baloğlu, Ramazan ayı içerisinde kimsesizler, şehit aileleri, gaziler ve muhtaçlarla sıcak ilişkileri devam ettirdiklerini ifade etti. Baloğlu, ?MHP teşkilatı Ramazan ayı içerisinde bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirdi. 3 aylar içerisinde parti çalışmalarında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu süreç içerisinde hepiniz elinizden gelinin en iyisini yaptınız. Sorumluluklarınızı yerine getirdiniz? diye konuştu.

DENGELERİ DEĞİŞTİRDİK

Baloğlu şöyle devam etti: ?Göreve geldiğimiz il kongresinin ardından, iktidarın artık tek başına iktidar olamayacağını söylemiştik. Bunun etkin bir muhalefetle gerçekleşeceğini ve seçimlerin bu anlamda çok önemli olduğunu ifade etmiştik. MHP´nin burada bir milletvekilinin olması Kırıkkale´deki dengeleri değiştirdi. MHP Kırıkkale´nin menfaati olan her türlü olayda fikrini beyan edecektir.?

4 YILDA BİR GELEN OLMAYACAĞIZ

Baloğlu´nun ardından konuşma yapan Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Kırıkkaleliye milletvekili olmanın farkını gösterecekleri konusunda verdikleri sözü yerine getirmek için çaba sarf ettiklerini dile getirerek, ?Hizmet etmek, sadece Cuma günleri vatandaşı karşısına dikerek olmuyor. Biz her zaman burada olacağımızı söylemiştik. Verdiğimiz sözü tutarak 8 ilçe, 2 belde ve 30 mahallede MHP´nin var olduğunu göstereceğiz. Hiçbir hizmet yapmadan, 4 yılda bir gelen olmayacağız demiştik. Kırıkkale´nin sorunlarını TBMM´de dile getireceğiz? şeklinde konuştu.

MHP ÜLKE İÇİN VAR OLMUŞTUR

Göçer şöyle devam etti: ?Gündem yoğun, koalisyon görüşmeleri devam ediyor. AKP PKK´nın uzantısı olan partiden uzak durursa biz her zaman varız. Kırmızıçizgi denilen konu PKK ile anlaşma yapan AKP´nin o partiden uzak olmasıdır. Her seferinde bakıyoruz, MHP´ye oyu nasip olmayan insanlar, ?MHP kaçıyor´ diye algı operasyonu yapıyor. MHP hiç bir şeyden dün olduğu gibi bugünde kaçmıyor. MHP´nin üzerinden kimse kurban kesemez. MHP var olduğundan bu tarafa ülke için var olmuştur. Bundan sonraki süreçte CHP AKP koalisyonu hızlanıyor. Biz ana muhalefet olarak devam edeceğiz. Olmazsa millete gideriz. Olası bir erken seçime hazırız.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ