MHP Bahşili´de adaylık istifası!

MHP Bahşili´de adaylık istifası!

İSTEDİKLERİ ADAY OLMAYINCA İL TEŞKİLATINA TEPKİ GÖSTERDİLER

MHP Bahşili´de adaylık istifası!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından öğle saatlerinde 50 merkezin daha belediye başkan adayı ilan edilirken, Kırıkkale´nin Bahşili ilçesinde istedikleri aday adayı (Dağıstan Bilgiç) Genel Merkez tarafından tercih edilmeyen ilçe yönetimi ve il genel meclisi üyesi partiden istifa ettiklerini açıkladılar.

İSTEDİKLERİ ADAY OLMAYINCA İL TEŞKİLATINA TEPKİ GÖSTERDİLER

İstifa gerekçesini açıklayan MHP İlçe Başkanı Hasan Çağlayan şunları söyledi: ?Biz aylardır teşkilat olarak içimizden bir arkadaşımızın adaylığı üzerinde vermişken son anda partilimiz olmayan H. İbrahim Bişkin aday gösterilmiştir. İki dönem AK Partiden seçilerek belediye başkanlığı yapan, daha sonra AK Partiden aday gösterilmeyince Saadet Partisinden aday olup seçimi AK Partiye karşı kaybeden, bu dönem de yine AK Partiye yaklaşan, ancak aday gösterilmeyeceğini anlayınca gelip MHP´ye müracaat eden Bişkin, il başkanlığının telkiniyle aday gösterilmiştir. Bizler de il yönetimine tepki olarak istifa ediyoruz. Ayrıca MHP´den aday yapılan şahsın kazanmaması için elimizden geleni yapacağız? dedi.

BAHŞİLİ´DE BİŞKİN´İN SEÇİLMESİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Öte yandan MHP´den aday adayı olunca, günler öncesinden Bahşili Belediyesini kazanmasına kesin gözüyle bakılan Halil İbrahim Bişkin´in Milliyetçi Hareket Partisinden aday gösterilmesi, MHP´nin istifa eden ilçe yönetimi hariç herkes tarafından memnuniyetle karşılandı. Bahşili´nin Bişkin´in başkanlık yaptığı dönemlerde gerçek hizmete kavuştuğunu belirten vatandaşlar, bu dönem büyük bir çıkış yakalayan MHP´nin Yahşihan ve Sulakyurt´tan sonra Bahşili´de de oldukça iddialı bir konuma geldiğini kaydettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız