Mezarlıklarda bahar bakımı

Mezarlıklarda bahar bakımı

MEZARLIKLAR DA ÇİÇEK AÇACAK

MEZARLIKLAR DA ÇİÇEK AÇACAK

Mezarlıklarda bahar bakımı

Kırıkkale Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte şehrimizdeki mezarlıklarda bakım ve güzelleştirme çalışmalarına başladı.

Kırıkkale Belediyesi, bir taraftan Korona Virüs salgınıyla 7/24 mücadele ederken diğer taraftan da temizlik ve bakım çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler mezarlıklarda ot biçme, budama ve temizlik çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor. Ekipler, mezarlık girişlerine de saksı çiçekleri yerleştirerek güzel bir görüntü oluşturulmasını sağlıyorlar.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yapılan temizliklerin yanı sıra vatandaşların daha huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, “Mezarlıklarımızı yoğun şekilde bakıma aldık, gerekli ilaçlama çalışmalarının ardından ot temizliği, budama, yürüyüş yolları bakımı, ayrıca mezarlık girişlerine mevsime uygun saksı çiçekleri dikimi gerçekleştirerek bayrama hazır hale getirmeye çalışıyoruz” dediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü