MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklardaki hazırlıkları tamamlandı. Ekipler Kırıkale7de bulunan park ve bahçelerinde özenle temizliğini gerçekleştiriyor.

YABANİ OTLARDAN TEMİZLENDİ
Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı, Yapılan açıklamada?Yenimahalle mezarlığında periyodik olarak devam eden bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra; mezarlık içerisindeki yabani otlar sırt tırpanlarıyla biçilerek bölgeden uzaklaştırıldı. Mezarlığa gelen vatandaşlarımızın rahat hareket edebilmeleri için mezarlıkların İçerisindeki ara yollarda ve yol kenarlarındaki yabancı otlar biçildi. Mezarlıklar içerisinde çapalama, çim biçimi, sulama gibi çalışmalarımız halen devam etmektedir.?
 
ÇEŞMELER DEĞİŞİYOR
Çocuk oyun alanları ve spor kondisyon alanlarının da arttığına dikkat çekilen açıklamada ?Gündoğdu mahallesinde yapılan parka modern çocuk oyun grubu ve spor kondisyon aletleri yerleştirilmiştir. Ayrıca Yeni Mahalle deki Rıza Elitok Parkı, Müdürlüğümüz tarafından revizyon çalışmasına girerek modern çocuk oyun grubu yerleştirilmiş olup çalışmalar devam etmektedir. Kurtuluş Mahallesi Muhtarlığın yanındaki parka da spor kondisyon aletleri yerleştirilerek vatandaşlarımızın kullanımına sunulmuştur.? denildi.  Son olarak da Zafer Caddesi 10 nolu sağlık ocağının önündeki çeşmenin yerine dekoratif Osmanlı motifli, eskitme boyalı çeşme yerleştirilerek halkın kullanımına sunulduğu belirtildi.
 
 
           
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ