MEZARLIK İSTİNAT DUVARI YAPILIYOR

MEZARLIK İSTİNAT DUVARI YAPILIYOR

Sulakyurt Belediyesi, Yükselen Mahallesi’nde yağışlar nedeniyle zarar gören yollarda bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına başladı. Ayrıca mezarlık istinat duvarına demir döşenmesi ve temel beton atımı yapıldı.

Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam eden Sulakyurt Belediyesi, Yükselen Mahallesi’nde sorunları bir bir çözmeye devam ediyor. Yağışlar nedeniyle zarar gören yollarda bakım, onarım ve düzenleme çalışması yürüten ekipler, maddi ve manevi hasarı önlemek adınaistinat duvarı ve beton atım çalışmalarına devam ediyor.  Merkez mahallelerde yapılan yatırımların yanı sıra köylerde yürütülen faaliyetlerle Sulakyurt’a 7’den 70’e herkese hizmet götürüldüğünü kaydeden Belediye Başkanı İsmail Bildik; “İlçemizin her noktasında çalışmaya, eksiklik ve aksaklıkları gidermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Bildik "Bizlere zor iş dediler başlarsak kolay olur dedik besmele ile başladık. Sorunlara odaklanıp çözüm üreten üretken Belediyecilik anlayışı ile bir bir çözüyoruz. Sulakyurt Belediyesi çalışıyor Sulakyurt güzelleşiyor ve kazanıyor”dedi. Çalışmaları yerinde gören ilçe sakinleri ise; “Başkanımız ve ekibi sorunlarımızı anında çözüyor. Kendisine ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. İlçemiz ve köylerimiz ile alakalı başkanımıza ilettiğimiz sorunlar bir bir çözüldü. Başkanımız Sayın İsmail Bildik ve ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalardan çok memnunuz. Allah herkesten razı olsun” ifadelerine yer verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ