Mezarlığa gidemez olduk!

Mezarlığa gidemez olduk!

BU ÇOCUKLAR VATANDAŞI RAHAT BIRAKMIYOR

BU ÇOCUKLAR VATANDAŞI RAHAT BIRAKMIYOR

Mezarlığa gidemez olduk!

Yenimahalle Mezarlığında adeta ?Sulama Mafyası? gibi davranan bir kadın ve üç beş çocuk yüzünden vatandaşlar, ?Rahat rahat mezarlık ziyareti ve hatta defin yapamaz olduk? diyerek şikâyetlerini dile getirdiler.

ACIMIZA MI YANALIM, BUNLARA PARA YETİŞTİRMEYE Mİ ÇALIŞALIM?

Defin sırasında ya da mezarlık ziyareti yapan vatandaşların başına çöreklenerek mezarlığa su döküp bahşiş almaya çalışan ve geneli çocuklardan oluşan grup yüzünden, çoğu zaman defin işlemini bile huşu içerisinde gerçekleştiremediklerini ifade eden vatandaşlar, ?Acımıza mı yanalım, bunlara para yetiştirmeye mi çalışalım? Yetkililer bu soruna bir an önce çözüm bulsunlar? dediler.

ZORLA BAHŞİŞ ALMAYA ÇALIŞILIYORLAR

Defin işlemi biter bitmez birbirlerini tepeleyerek su dökmeye çalışan grubun, birbirleriyle itişip kakışmaları sırasında etraftaki mezarlara basarak saygısızlık yaptıklarını ve cenaze sahiplerinin huzurunu kaçırdıklarını belirten vatandaşlar, ?Yakınımızı kaybetmişiz. O anda zaten canımız burnumuzda. Bir de bunlara bahşiş yetiştirme telaşına düşüyoruz. Vermeyince yakanızı bırakmadıkları gibi, birisine verince diğerleri de istiyor. Dahası, bir kişiden de değil, mezara yakın duran herkesten zorla bahşiş almaya çalışılıyorlar? diye konuştular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü