Mevsimin ilk soba faciası

Mevsimin ilk soba faciası

Tüm uyarılara rağmen soba zehirlenmelerinin önüne geçilemiyor.

Kış mevsiminin ilk vakası önceki gün Karşıyaka Mahallesinde meydana geldi. Sobadan zehirlenen yaşlı adam öldü. Hastaneye kaldırılan eşi ise tedavisinin ardından taburcu edildi

 

ANNE BABASINI CANSIZ BULDU

Karşıyaka Mahallesinde yaşayan Mülayim Ş. sabah semt pazarına gitmek için yola çıktı. Bu arada başka bir evde yaşayan babasını da pazara götürmeye karar vererek babasının yaşadığı eve gitti. Karşıya Mahallesi 2274. sokakta bulunan müstakil eve gelerek kapıyı çaldı ancak kapıyı açan olmadı. Anne ve babasından haber alamayan durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.  Kapıyı kırarak içeriye giren ekipler çifti, uyudukları oturma odasında hareketsiz şekilde buldu.

 

ADAM ÖLDÜ EŞİ YARALI

Sağlık görevlileri yaptıkları muayenede sobadan sızan karbonmonoksit gazından baba 61 yaşındaki Ramazan Ş'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Baygın olan anne Esme Ş. ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan anneannenin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yerinde itfaiye ekipleri de inceleme yaparak soba borularının ve bacanın dolu olduğu belirtildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ