Mevlid Kandili Ülkemize, Milletimize Hayırlar Getirsin

Mevlid Kandili Ülkemize, Milletimize Hayırlar Getirsin

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Mevlid Kandili nedeniyle TBMM’de bir açıklama yaparak, “Bu mübarek gecenin tüm İslam Âlemi ve Ülkemize hayırlar, esenlikler ve bereket getirmesini can-ı gönülden diliyorum dedi."

Birlik ve Beraberlik İçinde Türkiye’nin Güçlü Yarınları İçin Çalışıyoruz

MHP’li Öztürk TBMM’deki açıklamasında birlik ve beraberliğin önemine değinerek; “Rahmet ve güzel ahlak timsali, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan “Mevlid Kandili”ni idrak etmenin milletçe huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek gecenin ülkemizde birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olacağına inanıyorum.

Mevlid Kandili vesilesiyle yapacağımız tüm dualar, vatanımızın ve milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, dünya üzerinde artan vahşet ve zulmün sona ermesine, Türk-İslam coğrafyasının kardeşlik ve huzur içerisinde yaşamasına vesile olsun.

Her daim Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in bizlere miras bıraktığı değerler çerçevesinde Milletçe Ülkemizin güçlü geleceği için samimi çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerimle Mevlid Kandili’nin; vatanımızın huzur ve mutluluğuna, Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor, Kırıkkaleli hemşerilerinıizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni kutluyorum.” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız