Mevduattan çok kredi kullanıyoruz

Mevduattan çok kredi kullanıyoruz

Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü Hikmet Kurnaz Kırıkkale?nin mevduatı üzerinde kredi kullanan bir şehir olduğunu, ancak bilançosunun açık veren il olarak değerlendirilebileceğini söyledi. Kent Konseyi ve MÜSİAD İşbirliği ile düzenlenen panele konuşmacı ola

KIRIKKALE MASAYA YATIRILDI
Kırıkkale Kent buluşmaları ?Kredi ve Teşvikler Paneli? ile devam etti. Kültür Park Nikâh Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Türkiye  Kalkınma Bankası Genel Müdür Vekili Metin Pehlivan, Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü Hikmet Kurnaz, kamu kurum ve kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ve işadamları katıldı. Panelin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Veli Korkmaz, yetişmiş insan gücü ve ulaşım bakımından Kırıkkale?nin yatırım için avantajlı bir il olduğunu söyledi.

KIRIKKALE?NİN ÖNÜ AÇIK
Panel öncesinde konuşan Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü Hikmet Kurnaz ise Kırıkkalenin mevduatı üzerinde kredi kullanan bir şehir olduğunu, ancak bilançosunun açık verdiğini söyledi. Mevduat fazlalığı iddiasıyla sürekli gündeme gelen Kırıkkale?yi değerlendiren Genel Müdür Kurnaz ?KOBİ?ler sadece ülkenin ekonomik dokusunu belirlemez, aynı zamanda sosyal dokusunu da belirler. KOBİ?ler dünya çapında öneme sahiptir. Tüm hükümetlerin ekonomik programında yer alır. Kırıkkale bankacılıkta, mevduatın üzerinde kredi kullanan bir şehir, ancak diğer bir anlamda bilançosu açık veren bir şehir olarak değerlendirebiliriz? dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ