Mevcut Başkan Murat Abalı Yeniden Başkan Seçildi

Mevcut Başkan Murat Abalı Yeniden Başkan Seçildi

MHP İl Başkanlığı'nın bugün bir düğün salonunda gerçekleştirdiği kongrede Kırıkkale İl Başkanlığına mevcut Başkan Murat Abalı yeniden seçildi.

Seçimden sonra MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ; "Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Kongremizi büyük bir coşkuyla tamamladık. Yeniden İl Başkanlığına seçilen değerli başkanımız Sayın Av. Murat Abalı’ya ve çok kıymetli yönetim kurulu üyelerimize bir kez daha hayırlı uğurlu olsun.

Destek ve himayelerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye de şükranlarımızı sunarız. Ayrıca kongremizi onurlandıran MYK üyelerimize, Eski il ve ilçe başkanlarımıza, Merkez İlçe başta olmak üzere tüm İlçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, TÜRKAV İl Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize, Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikalarımızın şube başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerimize, Ülkü Ocakları Başkanımıza yönetim kurulu üyeleri olan çok kıymetli gençlerimize, Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti’nin merkez ilçe başkanına ve diğer tüm siyasi partilerimizin yöneticilerine, Karakeçili, Sulakyurt, Yahşihan ve Hacılar Belediye Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyelerimize, Şehit ve Gazi derneklerimin değerli başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine,

Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi, diğer esnaf odaları, MÜSİAD ve diğer tüm sivil toplum kuruluşlarımızın değerli il başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, Çok kıymetli muhtarlarımıza, Değerli basın mensuplarımıza, Ve Ülkü davası uğruna gece gündüz demeden har an mücadele veren çok kıymetli dava arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız