METRUK BİNALAR YIKILIYOR

METRUK BİNALAR YIKILIYOR

Kırıkkale Belediyesi tarafından, şehirde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yapıların yıkımına devam ediliyor.

Belediye tarafından Kırıkkale şehir genelinde metruk halde bulunan, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapılar, gelen talepler doğrultusunda tek tek tespit ediliyor. Bu yapılar, gerekli resmi işlemlerin tamamlanması ile birlikte yıkımı gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Belediye tarafından mahallerde bulanan metruk yapımın yıkımı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatlarıyla vatandaşların huzurunu ön planda tutmak için İmar Müdürlüğü Yapı Kontrol ve Kaçak İnşaat Şubesi ekipleri tarafından kaderine terk edilmiş metruk yapıları tespit ederek bina sahipleri ile iletişime geçilip gerekli işlemlerin ardından yıkım işlemi gerçekleşiyor. Gerekli güvenlik önlemleriyle de yaşanması muhtemel olumsuz durumların önüne geçiliyor. Bu kapsamda son olarak Belediye ekiplerince Etiler,  Sanayi ve Bahçelievler’de bulunan metruk yapının yıkımı gerçekleştirildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ