Metal?in ilk maçı Şirin Kırşehir

Metal?in ilk maçı Şirin Kırşehir

Bölgesel Amatör Lig, 2011 ? 2012 sezonu bilgilendirme toplantısı ve fikstür çekimi 23 Eylül 2011 tarihinde Ankara`da Crowne Plaza Otel`de yapıldı. Kırıkkale temsilcisi Türk Metalspor?un da katıldığı BAL Ligi bu yıl daha zor geçeceği görülüyor. Metal ilk h

BÖLGESEL AMATÖR LİG, 2011 ? 2012 SEZONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI VE FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI.

 

152 KULÜP

Bölgesel Amatör Lig, 2011 ? 2012 sezonu bilgilendirme toplantısı ve fikstür çekimi 23 Eylül 2011 tarihinde Ankara`da Crowne Plaza Otel`de yapıldı.  BAL`a katılan 152 kulüp temsilcisinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Üstündağ yaptı. Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Tacar Çağlar`ın Disiplin Talimatı`nın değişen maddeleri hakkında bilgi vermesinin ardından, TFF Genel Sekreter Vekili Adnan Ersan da 2011-2012 sezonu BAL Statüsü ve BAL`da uygulanacak play-off sistemi hakkında bilgi verdi.

 

GRUPTAN MEMNUNUZ

Türk Metalspor Menajeri Kaya Çiçek gruptan memnun olduklarını ve iyi bir fikstür çektiklerini söyledi. Bu yıl iyi bir grafik çizmek istediklerinin altını çizen Çiçek, hedeflerinin yukarıları zorlamak olduğunu anlattı. Çiçek, ?İyi bir takım kurduk. Takım içinde iyi bir uyum sağladık. Bizim amacımız Kırıkkale?ye futbol zevkini yaşatmak ve seyri artırmak. Gruptan zaten memnunuz. Az çok belliydi. Fikstürde güzel geldi. İlk maç Şirin Kırşehir ile evimizde olması çok güzel. Galip gelerek başlamak istiyoruz. Büyük bir moral olur. Ben tüm Türk Metalspor camiasına hayırlı olsun diyorum ve başarılar diliyorum? dedi.

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ