Metal, deplasmanda kayıp

Metal, deplasmanda kayıp

Bal liginde zirve mücadelesi veren İl Özel İdarespor, ilk yarının son karşılaşmasında kendi evinde oynadığı maçta Türk Metalspor?u 3-0 yenerek puanını 23 yaptı.

RAKİP TAKIMA POZİSYON VERMEDİK
Fuar alanında oynanan karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Özel İdarespor, Serdar, Aydın ve Fatih`in golleriyle müsabakayı 3-0 kazandı. 11 haftada 23 puan toplayarak ligin 4`üncü sırasında bulunan Özel İdarespor, ikinci yarı ilk karşılaşmasını kendi evinde 22 Ocak`ta Zara Belediyespor ile fuar alanında oynayacak. Özel İdarespor Teknik Direktörü Ahad Ayvalıoğlu, karşılaşmaya oldukça iyi başladıklarını ifade ederek, "Rakip takıma pozisyon vermedik. Oyuncularımı performanslarından dolayı kutluyorum. İlk yarının son karşılaşmasında 3 puan daha alarak zirve yarışından kopmadık" dedi.
 
İSTİKRARLI ÇIKIŞI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ
Özel İdare Kulüp Başkanı Mahmut Kayhan ise, Özel İdarespor`un her maçına galibiyet ve güzel futbol düşüncesi ile hazırlandığını ifade ederek, "Şu anda takım olarak istikrarlı bir çıkış yakalamış durumdayız. Amacımız, bu istikrarlı çıkışı devam ettirebilmek. Futbolcularıma ve teknik heyete güveniyorum. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Bu hafta aldığımız galibiyette, bize kalan maçlarımızda daha iyi sonuçlar alabilmek için moral verdi" dedi.
 
 
 
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ