Meslekten ihraç edilen FETÖ´cüler gözaltında

Meslekten ihraç edilen FETÖ´cüler gözaltında

BYLOCK KULLANDIKLARI BELİRLENDİ

Meslekten ihraç edilen FETÖ´cüler gözaltında

Sivas merkezli aralarında Kırıkkale´nin de bulunduğu örgütün emniyet yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, meslekten ihraç edilen 5 rütbeli emniyet mensubu daha gözaltına alındı.

BYLOCK KULLANDIKLARI BELİRLENDİ

16 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen 5 rütbeli emniyet personeli daha gözaltına alındı. Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksekokulunda görevliyken KHK ile meslekten ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock´u kullandıkları belirlenen 13´ü emniyet müdürü ve amiri 41 rütbeli personelin yakalanması için başlattığı operasyon kapsamında 5 kişi daha yakalandı.

8 ZANLIYI YAKALAMA ÇALIŞMASI

Böylece gözaltına alınan zanlı sayısı 33´e yükseldi. Hakkında gözaltı kararı bulunan 8 zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor. Sivas merkezli Ankara, İstanbul, Kırşehir, Aydın, Kütahya, Kayseri, Konya, Samsun, Kahramanmaraş, Erzincan, Isparta, Kırıkkale, Yozgat, Bursa ve Muğla´da başlatılan operasyonda, haklarında gözaltı kararı çıkarılan 41 zanlıdan 28´i dün gözaltına alınmıştı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ