Meslektaşlara aşure ikramı

Meslektaşlara aşure ikramı

Ufuk Sağlık Sendikası (Ufuk Sağlık Sen) Kırıkkale Temsilciliği Muharrem ayı nedeniyle hazırladıkları aşureleri sağlık personeline ikram etti.

MESLEKTAŞLARINA İKRAM

Yeni nesil sendikacılık sloganı ile yolan çıkan Ufuk Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası faaliyetlerine devam ediyor. Sendikanın Kırıkkale Temsilciliği, Muharrem ayı münasebetiyle hazırlanan 400 kişilik aşureyi sağlık personeline ikram etti.

YENİ NESİL SENDİKACILIK

Ufuk Sağlık Sendikası Kırıkkale İl Temsilcisi Serdar Zengin, Yeni Nesil Sendikacılık` sloganıyla ve insanı merkeze alan bir sendikacılık hedefiyle 14 Ocak 2014 tarihinde yola çıkan Ufuk Sağlık ve Sosyal Hizmet Görevlileri Sendikası olarak sağlık çalışanlarının iş hayatının kalitesini artırmayı hedefledikleri bu kapsamada da çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

YENİ UFUKLAR AÇACAĞIZ

Zengin, “Muharrem ayı vesilesiyle aşure ikramı ile sağlık çalışanlarımızla bir araya geldik. Sendika olarak kaynaşma ve dayanışma adına yapılan faaliyetlerimize devam edeceğiz. Sağlık ve sosyal hizmet alanında çalışan personelin haklarını koruma ve geliştirme gayreti içinde olacak ve sendikal anlamda yeni ufuklar açacağız." dedi.



İLHAT
24.11.2014 21:50:00
SERİMİ, PARALELMİ?

1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı