MESLEKİ EĞİTİMDE ABC FARKI

MESLEKİ EĞİTİMDE ABC FARKI

Gelişen Teknoloji ‘’3D Printer’’ Eğitimi ABC Makine Teknolojileri Koleji mesleki eğitimde öğrencilerin sınırlarını genişletmeye devam ediyor.

Akademik ve mesleki anlamda kalifiye öğrenci yetiştirmeyi motto edinen ABC Koleji, öğrencilerine bu yıl “3D Printer” dersleri vererek yazılım noktasında dünyada hızla gelişen bu teknolojiyi öğrencileri ile buluşturdu. 

KALİFİYELİ ELEMAN

Makine Teknolojileri Koleji Okul Müdürü Nusret Acıbal “3D yazıcılar günümüz teknolojisinde gözden kaçırılmaması gereken üretim makinalarından biridir. Günümüz Türkiye’sinde üretime entegre olan 3D yazıcılar, bu alanda çalışabilecek kalifiye insan kaynağı ihtiyacını ortaya çıkartmıştır. Bu doğrultuda Üreten Türkiye’ye kalifiye eleman yetiştiren ABC Makine Teknolojileri Koleji olarak bizler gelişen teknolojiye uyum sağlayarak 3D Modelleme sınıfını öğretim sistemimize dolayısıyla öğrencilerimize kazandırdık” dedi. 

ÜRETİM YAPILIYOR

Acıbal konuşmasının devamında “ABC Makine Teknolojileri öğrencileri 3D Modelleme Atölyesinde; Digital Light Processing (DLP), Selective Laser Melting (SLM), Electronic Beam Melting (EBM), Laminated Object Manufacturing (LOM), Stereolithography (SLA), Fused Deposition Modeling (FDM), Selective Laser Sintering (SLS) gibi farklı kazanımları kullanarak üretim aşamasına geçmektedirler”

GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİNE UYUM

“Üç boyutlu yazıcı günümüzde hem bireysel olarak hem profesyonel anlamda en çok kullanılan cihazların başında gelmektedir. Prensibi günümüz teknolojisine uyum sağlayan iş gücü yetiştirmek olan ABC Makine Teknolojileri Kolejimiz “3D yazıcı ile üretimi” öğrencilerine kazandırarak Makine ve Tasarım sektörünün birçok alanında kalifiye olarak yetişmesine fırsat veriyor” dedi. 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız