Meslek lisesinde AB konferansı

Meslek lisesinde AB konferansı

Kırıkkale Valiliği proje ofisi tarafından Avrupa Birliği bilgilendirme günleri çerçevesinde Kırıkkale Merkez Endüstri Meslek lisesi öğrencilerine ?AB yolunda Kırıkkale? konulu konferans verildi.

HEDEF KİTLELERE ULAŞMAK ÖNEMLİ

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen ? İllerimiz AB?ye hazırlık projesi? kapsamında Kırıkkale Valiliği proje ofisi tarafından hazırlanan ve AB tarafından desteklenen ? AB yolunda Kırıkkale?  projesi çerçevesinde ? Kırıkkale AB bilgilendirme günleri? adı altında merkez Endüstri Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine yönelik konferans düzenlendi. Kırıkkale kamuoyunun Avrupa Birliğine katılımı süresince doğru ve sağlıklı bilgilendirmesine yönelik olarak kamu personelleri, eğitim kurumlarındaki öğretmen ve öğrenciler, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, basın kuruluşları ve yerel halka ve hedef kitlelere ulaşmanın önemli olduğu anlatıldı.

70 ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN KATILDI

Kırıkkale valiliği proje ofisi yetkilileri tarafında yapılan açıklamada bu konferansların diğer il ve ilçelerde devam edeceklerini belirtiler. Endüstri Meslek Lisesinde verilen konferansta Avrupa Birliği hakkında genel bilgiler, birlik programları Avrupa Birliği Gençlik ve programı sunumları yapıldı. İl planlama uzmanı Mustafa Duman Proje uzmanı Leyla Erkuş yapılan sunumlara 70 öğrenci ve öğretmen katıldı.

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti