MESLEK LİSELERİNE DENETİM YAPILDI

MESLEK LİSELERİNE DENETİM YAPILDI

Kırıkkale merkez ve ilçelerindeki meslek liseleri ile Çok Programlı Liselerde eğitim, uygulama, üretim, fiziki ortam ve diğer konularda denetim ve incelemelerde bulunuldu.

EĞİTİM ÖĞRETİMİN ÖNEMİ
Kırıkkale`ye gelen Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü`nden Şube Müdürü Yaşar Baki Altunbaş ve beraberindeki heyet, okullardaki durumları bizzat yerinde incelediler. Heyete Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü`nden Şube Müdürü Bahattin Kapucu eşlik etti. Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Altunbaş, okullardaki eğitim-öğretim, yönetim ve üretim hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini amaçladıklarını belirtti.
 
OKULLAR EĞİTİM İÇİN ÖNEMLİDİR
Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü`nden Şube Müdürü Yaşar Baki Altunbaş yaptığı açıklamada, ?Okul ve kurumlar ile pansiyonların, okullardaki eğitim ortamlarının donatım ve fiziki durumlarını yerinde inceledik. Yapmış olduğumuz incelemelerde hem mevcut durumu değerlendirdik hem de okul ve kurumların bulunduğu yerleşim birimlerinin mesleki ve teknik eğitim ihtiyacının tespiti ile uygulamalarda karşılaşılan farklılık ve sorunlara yönelik durum tespit çalışmalarını da yapmış olduk`? dedi.
 
EKSİKLİKLERİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ
İl genelinde yapılan denetim ve incelemelerle ilgili olarak Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Bahattin Kapucu da, yapılan bu incelemeler neticesinde okul ve kurumlardaki mevcut durum hakkında bilgi sahibi olduklarını, tespiti yapılan donanım, araç gereç ve diğer eksikliklerin gerek il Milli Eğitim Müdürlüğü gerekse Bakanlık düzeyinde görüşmeler yapılarak en kısa surede çözüme kavuşturulacağını belirtti. Heyet tarafından, il merkezi ve ilçelerde bulunan Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Gazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Keskin Endüstri Meslek Lisesi, Bahşili Çok Programlı Lisesi, Balışeyh Çok Programlı Lisesi, Karakeçili Çok Programlı Lisesi ve Sulakyurt Çok Programlı Lise ziyaret edildi.
 
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti