Mesai saatleri değişiyor

Mesai saatleri değişiyor

2 MAYIS İTİBARİYLE GEÇERLİ

Mesai saatleri değişiyor

Kırıkkale Valiliği, merkez ve ilçelerinde kamu kumu ve kuruluşlarında mesai saatleri 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 100. maddesi gereğince 2 Mayıs tarihinden itibaren değişeceği bilgisini açıkladı.

2 MAYIS İTİBARİYLE GEÇERLİ

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de değişen mesai saatlerinin, havaların ısınmasıyla birlikte yeniden değiştirilmesi kararı alındı. 2 Mayıs 2017 tarihinden itibaren mesai saatleri sabah 08.00-12.00, öğle 13.00-17.00 olarak değiştirildi.

İKLİM VE ULAŞIM ŞARTLARI

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Gerektiği takdirde, 657 Devlet Memurları Kanununun 100. maddesine 6111 sayılı kanunun 104. maddesiyle eklenen fıkra gereğince engelliler için özür durumu, hizmet gerekleri, iklim ve ulaşım şartları göz önünde bulundurulmak suretiyle günlük çalışmanın başlama ve bitiş saatleri ile öğle dinlenme süreleri Valilik Makamından onay alınmak suretiyle belirlenebilecektir. Özel kanun, tüzük ve yönetmeliklere göre çalışma saatlerini kendilerini düzenlemek zorunda olan kamu kurum ve kuruluşlarına ait hükümler saklıdır? denildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü