Mermileri kimlerin attığı araştırılıyor

Mermileri kimlerin attığı araştırılıyor

KIZILIRMAK´TAKİ MERMİLER ARAŞTIRILIYOR

Mermileri kimlerin attığı araştırılıyor

Rafineri Köprüsü altından geçen Kızılırmak Nehri içinde bulunan 130 merminin kimler tarafından atıldığını araştırıldığını açıklayan AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, emniyetin ve adliyenin bu konuda çalışma yaptığını söyledi.

GİZLİLİK KARARI

Konu hakkında fazla açıklama yapamayacağını söyleyen Köksal, ?Bu konu gizlilik kararı içinde yürütülüyor. Atanlar ortaya çıktığı zaman Kırıkkale Valiliği ve Emniyeti mutlaka açıklama yapacaktır? dedi. AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, parti binasında halk günü öncesi basın mensuplarına gündemi değerlendirdiler. Değerlendirmeye İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç ve il yöneticilerinde katıldı. AK Partili vekiller askeri operasyonlar konusunda kamuoyunun büyük desteğini gördüklerini belirttiler. AK Parti Milletvekili Ramazan Can, koalisyon hükümeti kurulmazsa yapılacak olan erken seçimde AK Parti´nin yeniden tek başına iktidar olacağını iddia etti

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

AK parti Kırıkkale milletvekili Oğuz Kağan Köksal geçen hafta içinde Kırıkkale Ticaret Odası Yönetimi Kurulu ve İl Genel Meclis Üyelerini kendilerine ziyarete geldiğini bu ziyaretlerden dolayı son derece memnun olduklarını belirtti. Köksal, koalisyon hükümeti kurulması için CHP ile yapılan görüşmelerin sürdüğünü görüşmeleri yapan heyetin raporu Başbakan Ahmet Davutoğlu´na verdiğini iki genel başkanında pazartesi günü bir görüşme yapacağını belirtti. Köksal, ? Koalisyon hükümeti konusunda MHP kapıları kapattı. Ancak siyasette ne olacağı hiç belli olmaz. Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel´in söylediği gibi ?Dün dündür, bugün bugündür?. CHP ile görüşmeler yapıldı. Ancak, illa hükümet kurulacak diye bir şey yok. Bir bakarsınız hiç ummadığınız bir ihtimal ortaya çıkar. Birden hükümet kurulur. Bu yüzden sabredip beklemek lazım. Biz seçimlerde en fazla oyu almış partiyiz. Hükümet kurulmasında da söz sahibi olmamız doğaldır. Hükümet kurulmazsa yapılacak en iyi işte erken seçimdir. Zaten seçim atmosferinden de yeni çıktık. Parti olarak erken seçime de hazırız? dedi.

 DEVAM EDECEK

Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal terör örgütüne yönelik yapılan operasyonların tüm kararlılıkla süreceğini belirterek, ? Terörün birde yurt dışı ayağı var. En önemli unsurlardan biri de bu? Örgütün yurtdışı bağlantısını kurutursanız, yurt içindeki mücadele daha etkin olur. Türkiye cumhuriyeti yurt dışı bağlantıları konusunda önemli işlere imza attı. Yurt içindeki kararlılıkla devam edecek. Ne zamanki terör örgütü silah bırakır o zaman operasyonlar sona erer? dedi. Köksal geçen hafta içinde Kızılırmak´ta bulunan mühimmatlar konusunda araştırmaların devam ettiği belirterek ? Terör örgütleri bazen halka korku salmak için bu tür eylemler gerçekleştirir. Bu bir taktiktir, halka korku ve panik havası oluşturmak. Eylem için uygun koşul sağlamak. Emniyetimiz bu konuda hassas çalışıyor. Kısa bir sürede bu olay çözülür. Korkulacak bir durum yok ilimiz için.? diye konuştu.

VATANDAŞ BİZİ İSTİYOR

AK Parti Milletvekili Ramazan Can ise geçen hafta içinde ilçelerde ve şehir içinde yaptığı inceleme gezisi hakkında bilgi verdi. Can, her gittiği yerde büyük ilgi ile karşılandığını söyledi. Can, vatandaşlarını öncelikle yapılan askeri operasyonlara büyük destek verdiğini ve terör örgütünün sonu gene kadar operasyonların bitmesi için destek verdiklerini ifade etti. Milletvekili Can ? Vatandaşlarımız 7 Haziran seçimlerinde AK Partiye bir ders vermek istedikleri için oylarını başka partiye kullandığını söylediler. Ancak ortaya çıkan tablodan şu anda hiç birinin memnun olmadığını söylediler. Tek başına iktidar partisinin daha faydalı olacağı konusunda hem fikirler. Hükümet kurma çalışmalarında etkin rol oynuyoruz. Ancak koalisyon hükümeti kurulmazsa inceleme gezilerinde gördüğüm izlenim şunu gösteriyor yapılacak olan erken seçimde AK Parti tek başına iktidar olabilir.  Bu sinyalleri aldım. Halk Ak partiyi tek başına iktidar görmek istiyor? ifadesini kullandı.

OLUMLU KARAR

Öte yandan vekiller, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik´in yapılacak şenlikte şehitlerden dolayı eğlence bölümünün kaldırmasını, olumlu bir karar olarak nitelendirdiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü