Merkezim her yerde

Merkezim her yerde

GENÇLİK MERKEZİ YAZ SEZONUNU BAŞLATTI

GENÇLİK MERKEZİ YAZ SEZONUNU BAŞLATTI

Merkezim her yerde

Yahşihan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Yahşihan Gençlik Merkezi ?Merkezim Her Yerde´ projesi kapsamında Sulakyurt ilçesinden 24 genci Gençlik Merkezinde misafir etti.

PROJE KAPSAMINDA GEZİ DÜZENLENDİ

12 Erkek ve 12 Bayan olmak üzere toplam 24 öğrenci gençlik liderleri tarafından Sulakyurt Çok Programlı Anadolu Lisesinden alınarak, proje kapsamında Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne getirildi. Gençler ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü´yü makamında ziyaret ettiler. Daha sonra sırasıyla Çok Amaçlı Spor Salonu, İl Müdürlüğü Binası, Olimpik Yüzme havuzu, Başpınar Stadyumu ve 17 Ağustos Kapalı Spor Salonunu da gezip faaliyetler hakkında bilgi edindiler. Tesis gezilerinin ardından gençler ile birlikte Has Odada ayın teması olan ?Yardımseverlik? üzerine karşılıklı sohbet edildi ve yaygın eğitim teknikleri ile yardım severliğin önemi ve dinimizdeki yeri konusu işlendi.

CUMA NAMAZINI KILDILAR

Gençler daha sonra Altunbilekler Alışveriş Merkezini de dolaştıktan sonra Cuma namazını Nur camiinde eda ettiler. İl Kütüphanesini de ziyaret eden gençler buradaki çalışma ortamını da yerinde görme fırsatı buldular. Öğle yemeğinin ardından Yahşihan Gençlik Merkezini ziyaret eden gençlere, Gençlik Merkezi Akademi çalışmaları, Kulüp faaliyetleri, projeler hakkında bilgi verildi.  Yahşihan Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Akdeniz, gençler ile bir araya gelerek projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü projeleri içerisinde yer aldığını ve bu kapsamda ?Gençlik Merkezi olarak tüm gençlerimize ulaşmaya çalışmakta olduklarını söyledi.

GENÇLERİN ÖNEMİ

Akdeniz konuşmasının devamında, ?Çalışmalarda hedef kitlemiz sadece Gençlik Merkezimiz civarındaki gençler değil Gençlik Merkezi olarak bize en uzak, en ücra köşede yaşayan, çalışmalarımız hakkında dahi bilgi sahibi olmayan gençlerimizi de faaliyetlerimize dâhil etmektir. Bu amaç doğrultusunda ayda en az iki kez olmak üzere bize en uzak ilçe ve köylerdeki gençlerimizi merkezimize getirerek onları yapılan çalışmalar içerisine dâhil etmektir? dedi. Hatıra fotoğrafları çekiminin ardından unutulmaz bir gün geçiren gençlerimiz tekrar ilçelerine götürüldü.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü