Merkez Parti Örgütleniyor

Merkez Parti Örgütleniyor

Merkez Parti örgütlerini bir bir oluşturuyor. Büyük kentlerde büyük oranda örgütlenen merkez parti Kırıkkale il teşkilatını oluşturdu.

KIRIKKALE TEŞKİLATI OLUŞTURULDU

Kurban Bayramının son günü Merkez Parti Genel Merkezinde yapılan bayramlaşmadan sonra Genel Başkan Yardımcısı Beyhan Demirhan tarafından Genel Başkan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Haluk Pirimoğlu, Yaşar Asiler, Uğur Aksöz, Cemil Güngörmez, Aydın Tümen, Prof. Dr. İrfan Sabah ve Metin Hacımustafaoğlu ile Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Meltem Temurer`e takdim edilen işadamı Arap Osman Baran Merkez Parti Kırıkkale İl Başkanlığına atandı.

KISA SÜREDE KURULACAK

Kadın Kolları ve Gençlik Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Beyhan Demirhan, Kırıkkaleli hemşerilerden başlayarak siyasi parti üyeliği bulunmayan veya partisinden memnun olmayan tüm yurttaşları Merkez Parti`ye üye olmaya, Merkez Parti`nin il ve ilçe teşkilatları ile ilgisine göre kadın ve gençlik kollarında görev almaya davet ederken, görevlendirme yazısını Genel Başkan Yardımcısı Ömer Haluk Pirimoğlu`ndan alan Arap Osman Baran`ın rozeti Genel Başkan Yardımcısı Cemil Güngörmez tarafından takıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız