Merkez İlçe Olcay?a emanet

Merkez İlçe Olcay?a emanet

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Olağanüstü Kongresi dün yapıldı. 3 ismin yarıştığı kongrede Kemal Olcay 59 oyla başkan seçildi.

59 OYLA SEÇİLDİ
Seçimde 148 delegeden 121 delege oy kullandı. Divan Başkanlığını CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk yaptığı seçim sonrasında Kemal Olcay 59, Murat Özbek 37, Fevzi Yıldız 35 oy aldı. 59 oy alan Kemal Olcay başkan seçildi. Seçim sonrası tebrikleri kabul eden Olcay, ?Hayırlı olsun. Yeni dönemde CHP için elimizden geleni yapacağı? dedi.
 
NEDEN GÖREVDEN ALINDI?
Kongre açılışında konuşan CHP Kırıkkale İl Başkanı Ziya Kavlak, eski yönetimin neden görevden alındığını anlattı. Kavlak, ?İlçe yönetimini görevden aldık. Bundan sonrada tüzük gereği kongre kararı alındı. Kırıkkale İl yönetimi Genel seçimlerde ve tüzük gereği yapılması gereken işleri zamanın da yapmayarak, sürece zarar vererek çalışma kuralları ile bağdaşmayan ve bunun gibi tutum, davranış içine giren, Kırıkkale örgütü içinde huzursuzluklara sebep olan teşkilat tüzüğümüzün 43/A gereği ile açık tasnif ve gizli oy ile görevden alınmasına karar verilmiştir. Daha sonra bu karara itiraz edilmesine rağmen MHK red kararı vermiştir? dedi. 
 
 
İŞTE YENİ YÖNETİM
Başkan: Kemal Olcay. Yönetim Kurulu: Esma Ayhan İzzet Battaloğlu, Asker Dinç, Cahit Gökcen, Mehmet Güler, Ayhan Işık, İbrahim Sani İlhan, İsmet keskin, Tahir Koçak, Halil Nigar, Yasemin Talu, Rasim Tek, Yaşar Yıldırım, Eyüp Yücel


1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı