MENÜDE ZEYTİN VAR

MENÜDE ZEYTİN VAR

Kırıkkalespor yarın kendi saha ve seyircisi önünde Zeytinburnu maçına çıkacak. Takımda morallerin yüksek olması herkesin yüzünü güldürüyor. Pazar günü saat 13.30?da Başpınar Stadyum?unda başlayacak maça taraftarların stadı dolduracakları ve takıma destek

KAMPA GİRDİLER
Kırıkkalespor yarın oynayacağı Zeytinburnu maçının hazırlıklarına devam ediyor. Futbolcuların maça büyük bir moralle hazırlanması, teknik heyetin ve taraftarların yüzünü güldürüyor. Zeytinburnu takımının son sırada olması ve güçsüz bir durumda olmasından faydalanacak olan takımımız bu maçtan fark bekliyor. Takımımızın oyuncularının galibiyete olan inancı tam. Tenkit heyetimizin de bu maçtan galibiyet ile ayrılacağımızı belirtiyor. Taraftarlarımız ise takımımızdan güzel oyun ve farklı bir galibiyet bekliyor.
 
KİMSE REHAVETE GİRMESİN
Futbolculara rehavete girmemeleri konusunda uyarılar da bulunduğunu söyleyen Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, ?Zeytinburnu takımının ligde belki 4 puanı var ama hafife alınmaması gerekir. Biz 3 haftadır kazanıyoruz. İyi bir form ve çizgi yakaladık. Ancak bu maç çok zor olacak. Bunu bende futbolcularım da biliyor. Çünkü ilk yarı da yine böyle bir çıkış yakalamıştık. Çıkışımızın ardından Zeytinburnu bize mağlup etti ve moral anlamında bizleri bitirmişti. Öte yandan yine İstanbul ekipleri sürprize açık takımlardır. Hiçbir maçta iyi oynamazlar, bir maçı kafalarına takarlar ve o maçı kazanırlar. Bunun için rehavet kesinlikle yok? dedi.
 
HÜCUMA YÖNELİK OYUN ANLAYIŞI
Takımın Pazar günü hücuma yönelik oynayacağını ve bu konuda çalışmaların tamamlandığını belirten Aydoslu, ?Rakibimizi ilk 20 dakikada bitirmek istiyoruz. Bunu yaparsak işimiz kolay olur. Goller gecikebilirse taraftarlarımız sabırlı olsun. Bu maçı kazanmak çok kolay ve Zeytinburnu maçından galibiyetle ayrılacağız. Taraftarlarımız bizlere güvensin ve inansın. Maç öncesinde taraftarlarımız Tam Destek Hep Destek pankartını açacak ve bu futbolcularımıza artı motivasyon sağlayacak. Tüm Kırıkkale olarak bu maça hazırız? diye konuştu.
 
MUHTEMEL 11 BELİRLENDİ
Kırıkkalespor?un Zeytinburnu karşısına çıkacağı ilk 11?i son taktik ve teknik antrenmanda şekillendirdiğini belirten Aydoslu, ?Son teknik ve taktik antrenmanda ilk on birimizi belirledik. Yarına kadar bir aksilik olmazsa ilk on birimiz şu şekilde olacak.
Kalede Koray Tetik, defansta Samet Türkmen, Maksud Önal, Hasan Akdemir, Erkan Koç, orta saha da Halit Ekinci, Mustafa Dağdeviren, Mehmet Gök, Mustafa Ünver ve Metehan Andaç Özlü, forvette ise Murat Çalışkan ile Kırıkkalespor gol arayacak? dedi.
 
PLAY OFF ŞANSIMIZ BİLE OLABİLİR
 Zeytinburnu maçından galibiyet ile çıktıkları takdirde play off şansının da olabileceğini ve bunun için çalışmalarının gerektiğini belirten Aydoslu, ?Her maçımızı ayrı ayrı düşünüp, lig bizi nereye getirirse orada olacağız. Ama kesinlikle iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Hedeflerimiz var. Spor kamuoyunda Zeytinburnu maçı için 3 puan, çantada keklik görünmesin. Mücadele etmezsen, emek vermezsen, koşmazsan puan alamazsın. Kimseye bedava 3 puan verilmiyor. Bizde bu düşünce içerisinde çalıştık ve böyle maça çıkacağız. Eminim ki 3 puanla ayrılacak ekip biz olacağız. Güzel olacak ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz? diye konuştu.
 
TARAFTARLAR HER ZAMANKİ YERLERİNDE OLACAK
Yarın statta takıma destek verecek olan taraftar dernekleri de maçta bazı sürprizler yapmaya hazırlanıyor. Taraftarlar yaptıkları açıklamada, ?Zeytinburnu maçında statta olacağız ve her zamanki gibi takımımıza destek vereceğiz. Taraftarlar olarak maç esnasında pankartlar ve diğer sürprizler ile takımımıza olan sevgimizi ve bağlılığımızı göstereceğiz. Yağmurda, çamurda bu takımı yalnız bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Takım iyi gittiği zaman bizler de huzurlu oluyoruz. Takımın başarılı olması için destek gerekir. Bizde bu desteği her maçta verdiğimiz gibi yarın da vereceğiz? dediler.
 
HAFTANIN MAÇLARI
Kırıkkalespor ? Zeytinburnu
Siirtspor ? Diyarbakır Belediye
Karsspor ? Yalovaspor
Gaziosmanpaşa ? Denizli Belediye
Pazarspor ? Beylerbeyi
Araklıspor ? Kepez Belediye
Kırıkhanspor ? Keçiörengücü
Sancaktepespor ? Gölcükspor
Kastamonuspor Torbalıspor


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ