MEMURLAR ÇANAKKALE RUHUNU YAŞADI

MEMURLAR ÇANAKKALE RUHUNU YAŞADI

KIRIKKALE MEMURLAR DERNEĞİ ÜYELERİNE ÇANAKKALE RUHUNU YAŞATTI.

MEMURLAR ÇANAKKALE RUHUNU YAŞADI
Yaklaşık 50 kişilik memur gurubu, rehber eşliğinde Çanakkale Savaşlarının yapıldığı alanları gezdiler ve şehitlerin ruhuna dualar okudular.

 

DOĞAL VE KÜLTÜREL DEĞERLER

Memurlar, doğal ve kültürel değerlerin yanı sıra Birinci Dünya Savaş tarihi açısından büyük önem taşıyan ve Türk ordu birliklerinin dünyayı şaşırtan cesaret ve kahramanlıklarının sergilendiği Gelibolu yarım adasını gezme şansını yakaladılar. Memurlar, gözyaşları içinde gezdikleri şehitliklerde doğu, batı, güney, kuzeyde gelen insanların Çanakkale?de aynı mezarlıklarda yan yana yattıklarına şahit oldular.

 

ADETA O KUTSAL MÜCADELELERİ İÇİMİZDE HİSSETTİK

Çanakkale anlatılması zor bir mücadele olduğunu ifade eden Memurlar Derneği üyesi Karaca Sarı, ?Çanakkale?de 250 bine yakın vatan evladımız çok zor şartlarda mücadele edip savaşmışlar, destanlaşmışlar ve şehit düşmüşlerdir. Bize sabır ve mücadele ile nelerin başarılabileceğini ifade etmişlerdir? dedi. Ziyaret sırasında Çanakkale şehitlerinin bu cennet vatan uğruna nasıl mücadeleler verdiğini daha iyi anladığını ifade eden memur İbrahim Ceylan da, ?Adeta o kutsal mücadeleleri içimizde hissettik. Kutsal vatan topraklarının kıymetini bir kez daha anlama fırsatı bulduk? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ