MEMURLAR BİR ARADA

MEMURLAR BİR ARADA

Kırıkkale Memurlar Derneği, üyelerini iftar yemeğinde buluşturdu. Özel Kızılırmak Fen Lisesi?nde gerçekleşen iftar yemeğine yüzlerce memur katıldı. İftar programında konuşan Başkan Veysel Bulur, Ramazan ayının birlik beraberlik ve kaynaşma duygusunu artır

KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR
Kırıkkale Memurlar Derneği Başkanı Veysel Bulur, "Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Bu ayı bütün inananların en iyi şekilde değerlendirmesi gerekmektedir. Dinimizde ?komşusu açken tok yatan bizden değildir? sözünün gereği olan paylaşma ve dayanışma duygusu en fazla bu ayda yaşanmaktadır. Bizler memurlar olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da ilimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
 
AFRİKA BİZİM YEDİKLERİMİZİ YİYEMİYOR
Afrika?da yaşanan sıkıntılara da değinen Başkan Bulur, "Bu ayın manevi atmosferini yaşadığımız şu günlerde maalesef Afrika ülkelerinde yaşlısı, genci, çocuğu açlıktan hayatını kaybediyor. Bizim iftar ve sahurumuzda yediğimiz yemeklerin onda birini göremiyorlar. Bir anne iki çocuğundan birisini dahi doyuramamaktadır. Durum bu kadar vahimken hangi Müslüman bu duruma kayıtsız kalabilir? Dünya ülkelerine örnek olacak yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geçmişte olduğu gibi bugünde yine Türkiye tüm dünyaya göstermiştir. Bu kapsamda Diyanet ve STK?lar tarafından kampanyalar başlatılmış, ilimizde de çeşitli kuruluşlar kampanya başlatmıştır. Bizler de devam eden bu kampanyalara desteğimizi katkımızı sürdürmeliyiz. Bu vesile ile bugün sizlerle birlikte orucumuzu açmaktan dolayı çok mutu oldum? diye konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ